Norwegian Open by STORM 2022 ferdig – Gratulerer Tore Torgersen!

Publisert 18.09.2022
Redigert 19.09.2022

Skrevet av Martin Træen Remen

Årets Norwegian Open er ferdig, og vinneren har blitt kåret! Det er ett kjent fjes, som ville vente helt til slutten med å dra fram de høye poengsummene. Tore Torgersen legger fram turneringens høyeste 3 serie med ett snitt på 267.33 og vinner årets Norwegian Open med god margin.

Se siste kastene til Tore her: Norges Bowlingforbund på Facebook

Fra Venstre: Arne Svein Strøm, Alexander Beck fra Solør BK, Tore Torgersen fra Trondheim BK, Glenn Morten Pedersen fra Drammen Tigers BK, Gerhard Heiberg og Arnfinn Baksvær

Premiene ble delt ut av Bowlinglegende Arne Svein Strøm, IOC- Medlem Gerhard Heiberg og og Leder av hovedutvalget for oppvekst og kultur Ringerike Arnfinn Baksvær

Tidligere innlegg: Siste dag med Innledende puljer, Ny ledelse i Norwegian Open, Kvalifiserende puljer ferdig og Semifinalen ferdig

Finale Steg 5

Siste steget i finalen ble noen spennende serier, men litt opp og ned på noen, mens det var andre som slet litt mer enn andre.

Seier og 45.000kr gikk til Tore Torgersen fra Trondheim BK!
Andreplassen og 25.000kr gikk til Glenn Morten Pedersen fra Drammen tigers, og tredjeplassen gikk til Alexander Beck fra Solør BK!

Topp 8 etter finale steg 4

Topp 8 spillerne var de spillerne som gikk med videre fra finale steg 4. Her tar de også med seg poengsummen de spilte i steg 4 over til steg 5, så her må de spille bra i begge stegene for å nå høyest på pallen.

En spiller som virkelig har stått på gjennom hele turneringen er Adrian Kindervaag, som klarte å klore seg helt til siste finalesteget etter å ha blitt plassert på 38. plass etter innledende puljer. Det holdt dessverre ikke til slutt for å komme seg opp på topp 3, men en 6 plass er godt gjort!

Takk for i år!

Vi takker alle deltagerne og ikke minst arrangørene for ett fantastisk opplegg!

Klubbene som stod på gjennom turneringen med å være puljevakter og gjøre sitt beste for å få alt til å gå på skinner, synes jeg også trenger en nevnelse: