Velkommen til Sommerleir 2024 (NY DATO)

Publisert 20.02.2024

Vi har sammen med Solør Bowlingklubb og Ungbowling gleden av å invitere til den årlige Sommerleiren som for 2024 arrangeres på Flisa. Sommerleiren er fra søndag 23. juni til fredag 28. juni (Ny dato i forhold til invitasjon delt ut under Junior NM 2024).

Sommerleiren vil være tilgjengelig for alle bowlingspillere i alderen 12 – 21 år, dvs: født 2003 – 2012. Det er som tidligere år åpent for de som ikke har tilknytning til noen klubb, mens som ønsker å lære mer om bowling. 

Påmelding i år skjer digitalt via iSonen, og du finner påmeldingen HER. Påmeldingsfristen er satt til søndag 02. juni, og spørsmål kan stilles til Jørgen Mathiesen (Kontakt info).

NBFs sommerleir har vært en institusjon og fast innslag i en årrekke. Vi er sikre på at også årets utgave vil bli godt mottatt blant landets yngre spillere. Sommerleir på «bortebane» vil helt sikkert være en nyttig erfaring og gi litt ekstra motivasjon. Dette gjør at spillere lærer seg å spille på ukjent sted, og samtidig vil få spennende sportslige og sosiale opplevelser sammen med nye bowlingvenner. Sommerleiren passer for alle, uansett nivå!

Informasjonsside for årets Sommerleir utarbeides av Ungbowling i samarbeid med arrangør, og den finner du HER.