Trude Nilsen og Thore Liberg årets Norgesmestere for Døve og Hørselshemmede

Publisert 10.10.2021
Redigert 21.10.2021

Mesterskapet ble avsluttet med RR finaler i dag. Trude og Thore forsvarte sine titler fra NM på Hønefoss i 2020.

Dagens finaler hadde ingen store overraskelser. Trude som ledet inn i finalen hadde kontroll hele veien, og vant med 139 poeng. Hun spilte 1030 på sine 6 serier i dag + 120 poeng i bonus. Hennes poengsum ble til slutt 3319. Ine som var nummer 3 etter semifinalen spilte best i finalen og spilte seg opp til 2. plass. Hun spilte 1040 + 150 poeng i bonus totalt 3180. Ann Cathrin Larssen falt ned fra 2. til 3. plass etter å ha spilt 990 + 90 poeng i bonus. Hildegunn Teigen beholdt sin 4. plass etter å ha spilt 893 i finalen.

I herreklassen var det ingen som klarte å stoppe Thore fra å vinne også i år. Han spilte best i finalen og vant med hele 220 poeng. Totalt spilte han 3593 etter sine 1080 +150 i bonus. Det ble derimot mer spennende om hvem som ville bli nummer 2 og 3. Stein Erik og Rolf Johan Boysen kjempet en hard kamp helt inn i siste serien. Stein Erik klarte å forsvare sin 2. plass og var 24 poeng foran Rolf Johan på 3. plass. Nå spilte Stein Erik 1036 + 60 poeng i bonus totalt 3373. Rolf spilte 1026 + 120 i bonus totalt 3349. Kjell Ivar beholdt sin 4. plass etter å a spilt 937 + 30 poeng i bonus.

Norges Bowlingforbund gratulerer alle Norgesmestere og medaljevinnere i årets NM.