Trondheim BK vant årets NM for klubblag Veteraner

Publisert 24.10.2021

Spennende til siste slutt, da flere lag hadde sjansen helt inn i siste serien. Trondheim som startet opphentingen på Glåmdal i semifinalen, fortsatte med bra spill og da spesielt de 2 siste kampene i finalen. Det endte med GULL. Stig Kleveland (1011) og Per Einar Walstad (1008) var spillerne som dro med seg laget til seieren. De har de 2 siste årene tapt gullet på innbyrdes oppgjør, men klarte til slutt å stå alene på toppen. Glåmdal som var storfavoritter til å vinne endte på 5. plass. Til tider var det lite som stemte for laget, men Roy Snuggerud-Åsheim (1039) og Øyvind Harang (1028) var gode å ha for laget.

Skru BK som gikk til finalen som nummer 5 etter semifinalen startet veldig rolig, men ble varme i «trøija» etter de 2 første kampene. De spilte godt og kjempet seg oppover på resultatlisten og ble til slutt nummer 2 etter godt spill i de 3 siste kampene( 1058 – 1071 – 983). Jan Dhelie var mannen som dro laget frem med finalens beste resultat 1079. Gjøvik BK som gikk til finalen som 6. lag spilte seg også oppover på resultatlisten, og ble nummer 3. Her var det Magne Erik Olsen med 1044 som styrte laget til bronse.

Briskebyen BK som ble nummer 4 hadde 2 gode serier, men det var ikke nok til medalje denne gang. Morten Berntsen og John Fossum spilte best på laget med 1016 og1013. TBK hadde 2 lag i finalen, og det ble en 6. plass til deres 2. lag. Her var det Tove Walstad Fosseide som var den store spilleren med 1012. Resten av laget slet og klarte ikke helt å følge opp Tove`s spill.

Svak påmelding med kun 22 lag gjorde at mesterskapet ikke ble det helt store. Nå er det nok et NM i neste måned. Da skal nok en gang Trondheim by besøkes for å spille det store NM for klubblag med både dame og herreklasse 18 – 21. november.

Norges Bowlingforbund gratulerer alle medaljevinnere i årets NM Veteran klubblag.

www.bowlingres.no