Tom Hess og Antje Materne vant mesterskapets første gullmedaljer

Publisert 23.11.2021

Det ble mange spennende matcher i gruppespillet i single øvelsen, men det ble ingen norske som gikk videre. Både i dame og herreklassen som hadde 4 grupper à 8 spillere hadde vi muligheten, men det holdt ikke helt ut.

Mest bittert for Øyvind Haugen som virkelig har vist utrolig godt spille her i Dubai. På sine 7 serier spilte han 1589, et resultat som hadde holdt til videre spill i en av de andre gruppene. Det er derimot veldig avgjørende å vinne mot de rette spillerne i dette formatet. Alle 3 herrespillerne i samme gruppe gjorde heller ikke utgangspunktet bedre for å gå videre. Tore spilte også bra, men kjegle nummer 9 vil vi huske fra denne dagen. Merkelig at det går å sette den igjen så mange ganger. Ronny forsøkte også, men litt ekstra nerver er det ikke så lett når man spiller sitt første VM og er videre etter kvalifiseringen.

Jane og Janne kjempet også begge veldig bra i sine respektive grupper, men også de manglet litt flyt. En ting er sikkert de gav aldri opp og forsøkte helt til siste kast med å prestere. Begge satte seg i respekt overfor sine motspillere, og de høstet mye god erfaring som er viktig å ta med seg hjem.

Det ble 2 spennende finaler hvor det ikke uventet ble USA som vant herreklassen, men han fikk hard motstand fra Martin Paulsson fra Sverige. Martin hadde egentlig føringen i begge serier, men det glapp mot slutten. (226-222, 236-229). I dameklassen ble det en liten overraskelse da Antje Materne, Tyskland vant over Susanne Olsson, Sverige.

Nå er det en liten fridag i dag, og i morgen skal det spilles mix lag. Det vil si 2 damer/2 herrer på samme lag x 2. Alle er sugne på å vise bedre spill i morgen, og det skal bli spennende å se de norske spille mix lag og i bakers format.

Emne: ,