Tidligere Norgesmester gjør comeback

Publisert 13.10.2023

Det var i 1988 den tidligere Arctic Strike-spilleren ble kåret til Norgesmester i dobbel for junior sammen med Morten Næs, som dessverre døde allerede som 18 åring. På mandag gjør han comeback på Lucky Bowl Veitvet.

TV-profil, matelsker og hele Norges moromann Truls Svendsen gjør comeback på bowlingbanen i MARSH McLENNAN Bowling Celebrity Invitational 2023. Truls ble tidlig tatt med til bowlinghallen av mamma og da ble veien kort til å begynne å spille.

– Jeg har ikke spilt bowling på mange år, men gleder meg veldig til å kaste kula igjen sammen med 33 andre profiler, sier tidligere Norgesmester Truls Svendsen. 

Comebacket finner sted under MARSH McLENNAN Bowling Celebrity Intivational 2023 nå på mandag 16.10.23 på Lucky Bowl Veitvet. Vi har ventet lenge på at arrangementet skulle passe inn i programmet til Truls, slik at han kunne delta. For norsk bowling er det fantastisk å ha en Norgesmester som Truls Svendsen i våre rekker, og som kan profilere sporten vår på en flott måte.

Norgesmester som 15 åring

Truls Svendsen og Morten Næs spilte for Arctic Strike da de i 1988 ble Norgesmestre i dobbel for yngre gutt. Junior NM i 1988 ble spilt i Sandnes, og i singel distansen ble Morten nr. 4, og Truls nr. 5.

Les utdrag fra avisartikkelen her: