TA TRENERATTESTEN – DIGITALT KURS FOR ALLE

Publisert 12.10.2023
Redigert 13.10.2023

Norsk idrett har lansert et viktig verktøy for alle som har et trenerverv eller er leder i barne- og ungdomsidretten.  Dette er et fint kurs for alle å ta, selv om man ikke er trener eller leder akkurat i øyeblikket, og det er veldig god læring.

Barn og unge skal oppleve idrettsglede i et trygt miljø. Trenerattesten gir deg et godt utgangspunkt for å lykkes som trener eller leder, slik at utøverne møter et mer helhetlig kvalitetstilbud uavhengig av trener/leder, idrett eller klubb.

Trenerattesten tar deg gjennom de viktigste oppgavene og forventningene som stilles til deg som leder/trener, og kommer i tre versjoner – én for trenere/ledere i barneidretten, én for trenere/ledere i ungdomsidretten én for trenere/ledere i voksenidretten.

Når du har fullført Trenerattesten, blir kompetansen synlig på din idretts-CV, og du får tilgang til fagstoff og tips fra noen av Norges beste trenere og utøvere.

Kanskje blir du en enda bedre leder/trener for utøverne dine.  NBF oppfordrer våre medlemmer i klubber og kretser til å ta dette kurset.

Logg inn på https://trener.nif.no og ta Trenerattesten nå. Lykke til!