Sverige vant mix lag øvelsen

Publisert 24.11.2021

Norge klarte ikke å kvalifisere seg til match play i mix-lag øvelsen. Vårt beste lag med Jane/Janne/Øyvind/Tore var 90 poeng unna, så det var et skuffet lag som gikk av banen. Det ble litt for mange åpne ruter. De var med i starten, men falt mer og mer fra. Ser man på kvalifiseringsgrensen som ble 1976 burde det vært mulig å klare. Når det er sagt var det ikke bare Norge som slet.

Vårt andre mix lag med Kari/Roshild/Geir Ståle/Ronny var lenger unna grensen for å kvalifisere seg. De hadde en svak start på de første seriene, men spilte seg opp mot slutten. Det var allikevel for langt opp da sluttspurten ble satt inn. Mix-lag øvelsen er en ny øvelse i mesterskap, og er nok kommet for å bli. Det som er utfordringen er at de mindre gode lagene ikke forstår hvordan dette skal spilles da man skal bytte startspiller og kjønn i de ulike seriene.

Det ble gull til Sverige etter nok en spennende finale. De vant over Finland. På vei til finalen vant Sverige over USA i sin semifinale, og Finland hadde begge sine lag i den andre semifinalen.

I morgen er det den ordentlige lagøvelsen 4 -manns lag. Den skal også spilles i bakers format. Begge de norske lagene er klare for å gjøre sitt beste i den siste øvelsen i mesterskapet. Damene spiller klokken 10:00 og herrene 15:00. Det kan bli 14:00 på herrene. Tidsskjemaet er ikke helt etter tiden det tar å spille 10 serier som fra start av var 12.

Emne: ,