Oppsummering ligarunde 2 – Eliteserien Damer Gruppe 2

Publisert 11.01.2024

Den andre runden for Eliteserien Damer gruppe 2 ble spilt i helgen, og den gikk på Panorama Bowling i Molde. Det ble spilte 6 kamper denne runden. 

Eliteserien Damer

Lagene samles i Molde for å spile sine 6 kamper fordelt på lørdag og søndag. Dette var den andre av totalt 3 runder som gruppe 2 spiller. Den neste runden spilles 13.04 og 14.04.

Slik ser tabellen ut:

Slik gikk kampene:

Molde – Glåmdal/Solør 2: 12-0: Molde spilte en god kamp, og hadde kontrollen i hver serie. Ingen av poengene ble vunnet med lite og Molde hadde kontroll på kampen. Alle 4 seriene ble vunnet 4-0 til Molde og Glåmdal/Solør 2 lå bak hele veien.

Trondheim 2 – Frogner 2/Jarlsberg: 8-4: Det ble en jevn kamp mellom Trondheim 2 og Frogner 2/Jarlsberg, hvor det var førstnevnte som trakk det lengste strået. Etter to serier var stillingen 6-0 til Trondheim, mens i de to siste slå Frogner 2/Jarlsberg til og vant 1-2.

Frogner 2/Jarlsberg – Molde: 2-9: Etter å ha vunnet første kampen ble det noe tyngre mot Frogner 2/Jarlsberg, som var på hjemmebane denne runden. Dette ble en jevnere kamp for Molde sin del, og det var jevnt om flere av poengene. Det var også ett av baneparene som spilte likt, og et poeng ble nullet.

Glåmdal/Solør 2 – Trondheim 2: 0-11: Det ble nok en tung kamp for Glåmdal/Solør 2, selv om flere av poengene kunne gått deres vei. I førsteserien vant Trondheim 2 ett av poengene med 7 pinner og i andreserien ble et poeng nullet. Det endte alikevell med en stor seier for Trondheim 2.

Glåmdal/Solør 2 – Frogner 2/Jarlsberg: 0-12: For mixlaget Glåmdal/Solør 2 endte helgens siste kamp med nok et tap, og denne gangen mot Frogner 2/Jarlsberg. I denne kampen viste Frogner 2/Jarlsberg styrke og hadde kontroll på kampen hele veien.

Trondheim 2 – Molde: 2-10: Molde avsluttet helgen med sin tredje seier, og hadde kontroll hele veien. De tok alle poengene bortsett fra i første- og tredåeserien. Trondheim 2 kunne beholdt poeng for totalen i tredåeserien, men Molde sikret seg poenget med 2 pinner.

Mer resultater HER.