Oppsummering av ligarunde 6 – Landsligaen

Publisert 10.01.2024
Redigert 11.01.2024

Den første ligarunden for 2024 er gjennomført, og for Eliteserien Herrer ble det kun spilt 2 kamper denne runden. 

Eliteserien Herrer

Glåmdal og Solør tok turen til Hamar for å møte Briskebyen, mens de andre lagene i Eliteserien Herrer hadde spillefri denne runden. Siden det ikke var så mange kamper denne runden, betyr det også at det var minimale endringer som skjedde på tabellen etter runde 6.

Slik ser tabellen ut:

Slik gikk kampene:

Briskebyen – Glåmdal: 9-3: Briskebyen åpnet helgas første kamp med seier over Glåmdal. Men etter at en serie var spilt så det ut til å kunne bli en spennende kamp. Stillingen var 2-2, og det var jevnt mellom parene. Hjemmelaget skjerpet seg inn i andreserien og tok 4-0, og avsluttet med 3-1. Briskebyen´s John Fossum spilte bra med 763/3.

Briskebyen – Solør: 10-2: Etter å ha vunnet første kampen hadde Briskebyen god følelse når de møtte Solør i kamp nr. 2. Slungene spilte en jevn kamp selv om resultatet tilsier noe annet og poengene kunne blitt fordelt annerledes. Briskebyen vant førsteserien 3-1, og fortsatte godt inn i andreserien med 4-0. Her ble likevel noen av poengene vunnet med 7 og 2 poeng. Hamar-laget avsluttet med 3-1, og gikk ubeseiret ut av runde 6.

Mer resultater HER.

Øvrige divisjoner: