NY SAMARBEIDSAVTALE MED AKTIV BYGG AS

Publisert 22.02.2023

Norges Bowlingforbund er svært glade for å inngå en ny samarbeidsavtale med Aktiv Bygg AS.  Avtalen som er 1-årig, ble signert denne uken av Daglig Leder, Ole-Ivar Bjørkamo og NBFs Generalsekretær, Kirsten Wille.

Som det ligger i vår logo, så er vi et aktivt selskap som alltid er opptatt av sport og idrett, og når vi er så heldige å ha ansatte som satser på toppnivå innen forskjellige idretter er det ekstra stas å kunne bidra også her.

Aktiv Bygg AS ser fram til å følge Norges Bowlingforbud og dens utøvere i de kommende konkurransene framover, og Bjørkamo innrømmer selv at det ikke er umulig at vi selv arrangerer et «Aktiv Bygg Open» for ansatte i tiden som kommer.

Bowling er en sosial sport, men også en sport som krever konsentrasjon og presisjon, noe vi er opptatt av i vår hverdag. Vi ser derfor fram til å være en samarbeidspartner i 2023, sier daglig leder Ole-Ivar Bjørkamo.

Avtalen omfatter støtte til Tigerlekene og synlighet på landslagsdrakter og profiltøy.

Norges Bowlingforbund ser frem til et spennende samarbeide med en fremoverlent og aktiv samarbeidspartner som Aktiv Bygg AS.