NM Veteran Lag 2019 vil flyttes Bowlinghallen Solør

Publisert 11.10.2019
Redigert 21.10.2021

Som følge av uforutsette problemer rundt hallen i Elverum, har arrangørklubben Elverum BK i forståelse med NBF, besluttet å flytte årets NM Veteran Lag til Bowlinghallen Solør.

Mesterskapet vil foregå i samme tidsrom, 24. – 27. oktober, og puljene vil forbli som allerede offentliggjort  –  ref oppsett på «bowlingres».

Elverum BK vil fortsatt stå som arrangør av mesterskapet; det er «kun» snakk om bytte av hall.

Arrangøren og NBF ber om forståelse for avgjørelsen, og håper at de praktiske konsekvensene ikke blir altfor kompliserte for de deltagende lag. Hotellbestillinger foretatt på Elverum anbefales opprettholdt. Det er maks 45 minutters kjøring fra Elverum til Flisa, og dessuten lite hotellkapasitet nærmere enn Elverum uansett.

Det blir trolig noen lag som opprinnelig ikke hadde behøvd å benytte bil, som nå vil trenge transport mellom Elverum og Flisa. Disse lagene bes ta kontakt med arrangør omgående, så vil arrangøren søke å finne så rimelige løsninger som mulig.

NBF takker nok en gang for forståelsen, og vil også benytte anledningen til å gi honnør til Bowlinghallen Solør som stiller opp på kort varsel. Elverum BK fremstår også som løsningsorienterte i en vanskelig situasjon, i samarbeid med gode bowlingvenner fra naboklubb.