Master VM er ferdigspilt i Dubai

Publisert 27.11.2021

Det ble Frankrike og Danmark som vant gull i lagøvelsen. Frankrike for damer og Danmark for herrer. Våre lag var med i match spillet og begge lagene hadde sjansen til å gå til semifinale. Det gikk derimot ikke Norges vei. Damene tapte den ene av 3 kamper med kun 3 poeng. Hadde de vunnet den ville semifinalen vært klar.

Samme var det for herrene. De tapte for Danmark i sin første kamp etter 2 åpne ruter på slutten av serien. Deretter kjørte de over USA med kjempegodt spill. Etter 2 serier hadde alle 4 lagene i gruppen vunnet hver sin kamp. Så ble det altså vinnerne i den siste serien som ville gå til semifinale. USA spilte mot Danmark og tapte, mens Norge spilte mot Tsjekkia. Det ble en tøff match som Tsjekkia gikk seirende ut av.

Begge lagene gjorde det veldig bra ved å komme til match spillet, og spesielt herrene som vant kvalifiseringen. Nå har lagene en fridag før avreise til Norge tidlig søndag morgen. På damelaget var det 2 debutanter sammen med Janne og Roshild som har spilt i tidligere mesterskap. God lagånd og glede ble vist av damene som kjempet seg gjennom et mesterskap som ble spilt på en ny måte. Litt høye skuldre til tider, men det er ikke lett å spille et VM for første gang.

På herrelaget var det 3 debutanter sammen med Norges store spiller Tore Torgersen som viste det samme som damelaget. De viste seg frem i hver øvelse, og spesielt Øyvind Haugen spilte utrolig bra. Der så det ikke ut til å være mye debutantnerver. Allerede i singleøvelsen var de i gang, og avslutningen med lagspillet gjør at Norge er å regne med.

Begge lagene reiser hjem med mye ny erfaring, og alle var enige om at de så frem til neste kvalifisering til neste Master VM. Og skal vi lykkes bedre der er det mer trening som må til. En stor takk til våre 3 supportere som heiet lagene gjennom hele mesterskapet.

Emne: ,