Gjenoppliving av Ungbowling Podden og nye klær – FS-Nytt

Publisert 07.01.2024

FS-Nytt fra FS-medlem Jørgen Mathiesen: Ansvarsområdene Ungbowling.

UNGBOWLING PODDEN

Vi lanserte i 2020 landets første og eneste bowling-podkast, som ble laget av medlemmer av Ungbowling. Podkasten hadde 2 sesonger og 13 episoder før den ble lagt ned i april 2022. Grunnen til at den ble lagt ned var at ingen hadde tid til å drive podkasten. I slutten av 2023 varslet Ungbowling at podden ville komme tilbake, denne gangen med Gaute Skar-Hovde og meg (Jørgen Mathiesen). Vi mener det er viktig at Bowling-Norge syntes på ulike plattformer, og podkast er blitt veldig populært.

Episodene vil handle om det som skjer ute i bowlingmiljøet, med hovedfokus på de yngre og deres prestasjoner. Ungbowling vil alle jobbe for ungdom, og fremme deres ønsker og behov. Podden tar for seg konkurranser, bowling-temaer og vi har med oss gjester for å bli bedre kjent med. Det går med en del tid til å drifte podkasten, men både jeg og Gaute ser på podden som noe som er gøy å lage, og forhåpentligvis noe folk vil høre på.

Har noen innspill til temaer som bør tas opp i Ungbowling Podden, er det bare å ta kontakt.

Ungbowling Podden kan du høre HER.

NYE UNGBOWLING KLÆR

Som en konsekvens at NBF har fått ny samarbeidspartner på klær og at Ungbowling snart er tomme for nåværende klær vil det i løpet av kort tid bli presentert en ny kolleksjon Ungbowling Klær. For den kommende kolleksjonen kan jeg avsløre at det kun blir 2 plagg, og ikke 6 som vi har i dag. Ungbowling går også får en roligere fargetone i den nye kolleksjonen, i håp om å treffe flere som kanskje ikke er så glad i farger.

Det vi kan avsløre er at det blir en hettegenser og en trøye i de ny kolleksjonen. Hvilke trykke og hvilket design kommer vi tilbake til. Det som også blir nytt er at det ikke kommer til å bli bestilt opp et stort lager med klær. Vi bestiller slik at vi kan selge når vi har Pop-up Shop, men alt som kjøpes på nett vil bli laget etter bestilling. Slik sikrer vi at vi ikke sitter igjen med et stort lager, men at folk får klær både i de størrelsene som er populære.

De siste 2 årene har vi sørget for at unge og voksne rundt om i bowlingmiljøet bærer plaggene våre med #UNGBOWLING på ryggen. Det er solgt 300 plagg de siste 4 årene, og vi gledes over at det er så mange som ønsker seg våre klær. Det hjelper å bygge #UNGBOWLING, og vise for andre som ikke spiller bowling at vi er en idrett. Jeg vil på vegne av Ungbowling takke alle som har kjøpt plagg av oss, og vi gleder oss til å presentere de nye klærne.

Kontaktinfo til FS-medlem Jørgen Mathiesen:

E-post: jorgenmathiesen00@gmail.com

Tlf. 991 18 038

Lurer du på hvem som sitter i Forbundsstyret (FS), og hvilke ansvarsområder de har kan du sjekke det HER.