EM Damer – singeldistansen ferdigspilt.

Publisert 14.08.2022

Da har alle spillere spilt ferdig sine første 6 serier her på EM.
Til tross for en sterk innsats av Grethe ble det ikke noe finalespill.
Med en sterk avslutting kunne Grethe telle sammen seriene til 1228p å en meget flott 7. plass.

Åse fikk noen mer utfordringer å fikk ikke den samme flyten på teknikken hele veien så det ble å søke alternativer for det vider spillet. Med en del testing og tomruter mot slutten ble det 1098p for Åse.

Grethe W Fosseide, Trondheim BK, Åse Jacobsen, Trondheim BK.

Med erfaringen fra singelspillet kan vi konkludere med at det er tøffe forhold og at det er ikke noen spillere som har funnet noen bedre løsninger enn andre.
Vi ser at det er forholdsvis lite med urethan i spill å de som bruker det med suksess er meget gode spillere, med høy repeterbarhet, i toppen. Men flere av de får utfordringer når de går over til reactivt material.
Topografien i hallen gjør at baneprofilen blir vanskeligere enn normalt. Det er helt klart at det ikke er store fordeler å  krysse de forskjellige sonene. Det må man ha en ekstrem god repeterbarhet for å mestre.
Den lave resultatnivåen gjør at det er vanskelig å skape trygghet med flere høye serier etter hverandre. Det er meget raskt at det kommer noen dårlige kulereaksjoner med påfølgende tomruter inn i bildet. Dette spesielt hvis man er lit anspent.

Så det blir en meget interessant og spennende konkurranse i dobbelen. Mange løsninger som skal «tweekes» å prøve forbedres.

Dobbelen spilles med de samme puljetidene og detter er lagfordelingen.

Så langt har det norske laget det 4. beste snittet.

Det er Sverige som dominerer og vi kommer å se de ofte i finale spill på samtlige distanser.

Resultatlister
Online resultater