Det ble med kvartfinale for Jentene

Publisert 11.11.2021

Dessverre fikk ikke jentene til den samme flyten i kvartfinalen mot Colombia som de hadde tidligere under dagen.
Det var litt for anspent for at det skulle flyte som normalt og når vi fikk noen raske splitt i begynnelsen av serien så ble oppgaven med å komme i kapp de colombianske jentene litt for stor.

Samtidig som våre jenter fikk utfordring med spillet viste de colombianske jentene opp et fantastisk spill og de økte avstanden ned til oss.
Det var ikke mye å si om dette og vi må bare ta innover oss at vi ikke er har den erfaring som trengs for disse finalene.

Når det er sagt så skal ingen der hjemme være i tvil om at våre jenter har gjort en fantastisk innsats så langt i dette mesterskapet. Vi har gått til finale spill i samtlige distanser som vi har stilt i og jentene har imponert mange her nede i tillegg til seg selv og de øvrige norske.

I morgen skal det spilles enda en ny distanse og det er 4-manna mixed. 2 gutter og 2 jenter skal spille 10 serier sammen og det skal bli en morsom og ny erfaring.
Vi må skifte mellom jente og gutt for hver gang vi bytter bane og med det så bytter vi og hvem som får spille 4 kast per serie.
Spiller 1 spiller rute 1, 5, 9 & 10.
Spiller 2 spiller rute 2 & 6.
Spiller 3 spiller rute 3 & 7.
Spiller 4 spiller rute 4 & 8.

Lagene er:
– Lag 1 – kl 8.00
Åse, Andrea, Georg og Kenneth.
– Lag 2 – kl 12.00
Grethe, Jeanett, GM og Tore.

Emne: ,