Det ble ingen bra dag i match spillet

Publisert 21.11.2021

Det var med 3 double lag i match spillet, men det ble ingen god dag for de norske spillerne. Jane og Janne vant 1 av sine 3 kamper, og det var mot USA. Det likte amerikanerne lite, og Tisch Johnson viste det rett ut. Dermed ble det ingen kvartfinale på de norske damene.

Det samme gjaldt begge herreparene. Både Ronny og Geir Ståle og Øyvind og Tore ble slått ut. Øyvind og Tore var nærmest til å gå videre. Kun en splitt i 10. ruten, 3-6-7-10 satte en stopper for det.

Nå er det match spill i single i morgen, og der har vi med 2 damespillere og 3 herrespillere. 32 spillere har gått videre, og disse blir delt inn i 4 grupper. Ut i fra kvalifiseringen er både Øyvind, Ronny og Tore havnet i samme gruppe, og det er jo litt dumt. De andre 5 spillerne i gruppen kommer fra Italia, Finland, Sverige, Canada og UAE.

I dameklassen spiller Jane Marcussen mot Colombia, Frankrike, Tyskland, Canada og 2 spillere fra Finland. Janne Monsen spiller mot Sverige, Colombia, Tsjekkia, Frankrike, Finland og Danmark. I begge klasser er det de 2 beste i gruppespillet som går videre til kvartfinale senere på mandagen. Single øvelsen spilles ferdig i morgen.

Emne: ,