2. runde i Macronligaen er ferdigspilt - Trondheim og Bergen på topp

26. sep. 2017 07:42 av Norges Bowlingforbund

Mascot fra Bergen reiste i helgen bort fra VM-byen og tok med seg to seiere hjem til folkefesten.

Macronliga herrer

Glåmdal - Rana
Nok en gang viser Rana BK seg som et seigt lag. Har de muligheten på poeng bør motstanderen være maks skjerpet.
De vinner siste serie 4-0 og sikrer seg et sterkt poeng på Kongsvinger.
Kampen ender 6-6 og yngstemann Håvar Wolden Skog ble best med 651.

Ringerike - Mascot
Sterk seier for Ringerike BK borte mot Rana BK i forrige runde, men hjemme mot Mascot BK ble det tøft. Bortelaget hang på og i en jevn siste serie tok bergenserne med seg alle poengene fra kampen.
Mascot BK vant kampen 7-5 og Mathias Kjær ble best med 645.

Solli - Mascot
I andre kamp på rad henger bergenserne seg tett på hjemmelaget. De avgjør den jevne kampen til sin fordel i siste serie og får med seg nok en 2-poenger på bortebane.
Mascot BK vant kampen 7-5. Brian Kjær ble best med 679.

Solør - Rana
Etter skrellen og uavgjort for Rana lengst sør på riksveg 3, ble det 10-2 i sekken mot Solør fra bowlingbygda Flisa. Et ungt Solørlag med to rutinerte herrer i Sparby og Mathiesen vart det en komfortabel seier.
Jonas Dammen best med 698. Også her må det nevnes at Håvar Wolden Skog spilte godt, og spilte 658 og ble Ranas beste mann.

Larvik - Mascot
Larvik BK plukker sine første poeng i Macronligaen når Mascot BK kommer på besøk. De avgjorde kampen etter 2 serier og fullførte jobben i den siste serien. Larvik BK vant kampen 10-2. Bestemann ble Jan Egil Hansen med 660.

Briskebyen - Rana
Også Briskebyen BK tar sine første poeng i Macronligaen denne sesongen. De tok 6 banepoeng etter 2 serier og var allerede da sikret et uavgjortresultat. I siste serie vinner hjemmelaget 3-1.
Briskebyen BK vant 9-3. Tor Inge Jansen ble best med 702.

Larvik - Solør
Solungene viser at de er et lag å regne med i toppen for andre år på rad. De vinner alle 3 seriene 3-1 og tar med seg 2 poeng fra kampen i Larvik.

Solør BK vant 9-3. Gjermund Mathiesen ble bestemann med 672.

Munken - Trondheim
Det er blitt en tøff start for munkene i årets sesong, som etter kampen her står med 2 hjemmetap. 8 serier av 36 var over 200 i denne kampen, som TBK avgjør allerede etter 2 serier.
Trondheim BK vinner kampen 7-5. Bestemann ble Arvid Espen med 576.

Ringerike - Solør
Siste stopp for Solør BK i denne serierunden etter 1 hjemmekamp og en kamp borte i Larvik. De møtte et hjemmelag som var sultne etter å ha avgitt poeng mot Mascot BK tidligere i helga. Etter 3 serier tok Ringerike BK sin andre seier i sesongen.
Ringerike BK vant kampen 9-3. Bestemann ble Terje Berget Kristiansen med 640.

Macronliga damer

Trondheim - Ringerike
Trondheim - Solør
2 kamper for damene i denne runden. TBK fikk besøk av Ringerike BK og Solør BK på søndag. Det ble relativt tøft for de begge tilreisende lagene, hvor både Ringerike og Solør reiste hjem med 11-1 i sekken.
Grethe W. Fosseide ble best mot Ringerike BK med 866 og Åse Jacobsen spilte 828 mot Solør BK.