Ny serierunde i Macronligaen

21. sep. 2017 17:52 av Norges Bowlingforbund

2 uker siden sist og 5 uker til neste serierunde. Det gjøres klart for den 2. serierunden i sesongen 2017/18 i Macronligaen.

Damer

Hele 2 kamper spilles i den 2. serierunden for damene.

Trondheim - Ringerike
Vi trenger ikke å nevne det flere ganger; TBK er kruttsterke på hjemmebane. Ringerike BK som nettopp rykket opp til Macronligaen må opp på sitt aller beste nivå i Trondheim. Ved sesongslutt kan banepoengene utgjøre forskjellen.

Trondheim - Solør
Solør BK satte på plass Solli BK i forrige runde. Som nyopprykket har de oddsen mot seg, men man kan aldri avskrive en solung (eller 4).


Herrer

Glåmdal - Rana
Tøff åpningsrunde for begge lagene som nå trenger poeng for å få litt pusterom inn i høsthalvåret. Glåmdal BK må regne med å være favoritter på hjemmebane, men Rana BK har vist at de kan slå til når som helst.

Ringerike - Mascot
Begge lag med full pott så langt. I fjor var det en jevntspilt kamp i Hønefoss som hjemmelaget vant 7-5.

Solli - Mascot
3 av 6 poeng for Solli BK på deres lange bortetur for 2 uker siden. Her hjemme er de et svært sterkt lag og Mascot BK må opp på sitt aller beste for å ta fra de gulkledde noen poeng.

Solør - Rana
2 lag med en lav snittalder. Ikke bli overrasket om Jørgen Mathiesen spiller for hjemmelaget i helga, gutten kan jo ikke spille annet enn 300 serier.
Samme oppgjør i fjor endte 8-4 til Solør BK.

Larvik - Mascot
Klokken 09:00 på søndagsmorgen starter dagens første kamp. Det er 3,5 år siden disse klubbene møttes sist gang i serien og Larvik BK vant hele 10-2.

Briskebyen - Rana
Siste kamp på en lang helg for Rana BK. På Hamar har det ikke vært spill i øverste divisjon på over et år og hjemmelaget kan nesten ikke vente med å få spille foran egne supportere igjen.

Larvik - Solør
Solungene tar fatt på oppgaven mot Larvik BK. Skal de lukte på medaljer om 6-7 måneder så trenger de poeng på bortebane.

Munken - Trondheim
Byoppgjør i trønderhovedstaden. Munkene stiller litt svakere i Svein Åke Eks fravær. Samme oppgjør i forrige sesong endte med 8-4 seier til Munken BK, dog etter at TBK var blitt sikret seriemesterskapet.

Ringerike - Solør
Solør BK sesongåpnet i fjor med en brakseier mot Ringerike BK. Hjemmelaget vil gi solungene en real kamp her og jobbe for revansje.