Helt nytt format i Norgesmesterskapet som går i helga

15. sep. 2017 13:04 av Karl-Fredrik Velle

Tidligere i år ble det bestemt på Tinget at "gode gamle NM U23" fra nå av blir kalt Norgesmesterskapet Ungdom (kort: Ungdoms NM). Inne i den betegnelsen er det to klasser - U21 og U26.

Flisa er første arrangør med det nye formatet. Solør BK er blitt velkjent for sitt flotte arbeid med den yngre garde, og det er vel knapt en solunge som ikke har fått en innføring av klubben. 19 av 57 utøvere er et resultat av deres arbeid og det vil bli spennende å se om de holder nervene i sjakk på hjemmebane.

U23 NM i fjor hadde 46 utøvere, mens i årets Ungdoms NM er det 57. Vi har et mål om at det tallet skal bli mye høyere til neste sesong, og vi vil jobbe hardt under mesterskapet for å gjøre det mer attraktivt og enda bedre.

Rundt 13-15 utøvere er langtveisfarende (flyavstand) og vi håper på at vi får noen innspill til hvordan vi skal trekke til oss enda flere fra det segmentet.

Oljeprofilen i år er Kegels Sunset Strip. 40 fot lang med 24,7 mL olje.

Bowlinghallen Solør er en flott hall og det gjør fort at utøverne vil føle en viss trygghet og spillet kan bli enda bedre enn hva profilen tilsier på papiret.

Da gjenstår det bare å ønske alle sammen lykke til og håper dere får en innholdsrik helg på Flisa.

Oljeprofil: https://www.bowling.no/dokumenter/?Id=7564
Resultater: https://www.bowlingres.no/turneringer/2017/nm_u23/