Nordstrand IF etablerer bowlingklubb

15. sep. 2017 14:08 av Karl-Fredrik Velle

Det er en glede å ønske et av landets eldste idrettslag velkommen til bowlingfamilien.

Helt tilbake i 1891 ble Nordstrand IF stiftet, da under navnet Skiklubben Freidig, og har i over 125 år vært et av de ledende idrettslagene for barn og unge på Oslos østkant.

Siden 2003 har Nordstrand IF tilbydd en rekke idretter for mennesker med en utviklingshemning, og vil fra sesongen 2017/2018 også tilby bowling til sine medlemmer. Nordstrand IF Allsportgruppe ledes av Christian H. Johansen som har et brennende engasjement for inkludering i idretten. Nå skal det samme engasjementet sørge for at flere mennesker med en utviklingshemning i Oslo og omegn får muligheten til å utøve bowling.

Nordstrand IF Bowling trener hver onsdag kl 19.00 på Veitvet Bowlingsenter. Hovedtrener er ingen ringere enn Rune Dybesland fra Sofiemyr BK og Oslo Bowlingkrets. Treningene er åpne for alle mennesker med en utviklingshemning, men NBF ber at Christian H. Johansen blir kontaktet på e-post; chhjohan@online.no før første trening.

Norges Bowlingforbund ønsker igjen Nordstrand IF velkommen til bowlingfamilien, og vi ber alle våre medlemmer ta godt i mot både utøverne og klubben.