Seriestart, sportslige utfordringer og konstituert GS

08. sep. 2017 10:44 av Per Iversen

Spennende tider i Bowling-Norge! Nedenfor gjengis diverse informasjon som forhåpentligvis mange bowlingspillere ville kunne ha interesse av. God lesning og god helg!

Ligaspillet starter førstkommende helg; alle lag ønskes lykke til med den nye sesongen.

Det er, som de fleste klubber er klar over, reisefordeling for 1. og 2. divisjon Herrer, pluss 1. divisjon Damer. Dessverre er det en del klubber som ikke har betalt inn sitt bidrag, kr 8.000 pr lag. Disse klubbene har fått purring via e-post i dag, 8. sept.

Neste helg arrangeres sesongens første mesterskap, NM Ungdom. Flisa er stedet, med Solør BK som arrangør; NBF ser frem til et spennende mesterskap.

Deretter går det slag i slag: Norwegian Open, NM Veteran Lag og NM Lag - alt sammen i løpet av oktober og november. Dette suppleres med Nordisk Ungdomsmesterskap (i Finland), Europacup (i Østerrike), World Cup (i Mexico) og ikke minst VM i Las Vegas, USA fra 22. nov til 5. des. Her stiller Norge med et sterkt herrelag, hvor fire av spillerne har lagt deler av forberedelsene sine til USA og turneringsspill der. Det blir meget interessant å se hvordan dette vil slå ut. Forhåpentligvis vil Norge markere seg internasjonalt i månedene fremover!

Det er følgelig en meget hektisk og spennende tid for NBF fremover, og jeg er glad for å kunne bidra som konstituert GS under sykefraværet til ordinær GS.

Jeg ser frem til å samarbeide med hele Bowling-Norge, til sportens beste.