Macronligaen runde 9

08. feb. 2017 18:43 av Norges Bowlingforbund

Ny serierunde står for tur i Macronligaen.

Frogner - Glåmdal
Lørdag 11. Februar klokken 11:00
Oljeprofil: 39 fot.

Frognergutta sliter i motbakke og Glåmdal BK er i medvinden. Dette vil bli en spennende kamp som betyr veldig mye for begge lagene.


Rana - Munken
Lørdag 11. Februar klokken 11:00
Oljeprofil: 41 fot.

Rana BK er sterke på hjemmebane, mens Munken BK har vært litt opp og ned på bortebane. Medaljekampen er nok Munkene ute av, men det er også kort vei til nedrykksplass.


Glåmdal - Brage
Søndag 12. Februar klokken 11:00
Oljeprofil: WTBA Montreal 41 fot.

Brage Bk har 2 kamper denne helga og bør få med seg poeng. De skal dog ha 2 tøffe bortekamper og Glåmdal BK er veldig sterke denne sesongen.


Rana - Trondheim
Søndag 12. Februar klokken 11:00
Oljeprofil: 41 fot.

Serielederne skal opp til Mo i Rana og trønderne vil ganske sikkert bli det første laget som passerer 100 banepoeng denne sesongen. Viktig for Rana BK å få med seg noen poeng i denne helga.


Damer

Frogner BK - Glåmdal BK
Mandag 6. Februar klokkken 18:30
Oljeprofil: 40 fot.

Kampen ble «tyvstartet» på mandag. Frogner BK vinner kampen 11-1 etter storspill av Heidi Thorstensen, nok en gang. Ting kan alltid skje, men Frognerjenetene har allerede en hånd på seriegullet.


Glåmdal - Fyllingen
Lørdag 11. Februar klokken 11:00
Oljeprofil: WTBA Montreal 41 fot.

Etter et tap tidligere i uka håper Glåmdal BK å ta alle poengene i denne kampen. Arctic Strike BK som ligger på plassen under har spillefri og Glåmdal BK kan få et bittelite pusterom.


Larvik - Fyllingen
Søndag 12. Februar klokken 09:00
Oljeprofil: 40 fot.

Larvik BK har enda til gode å vinne en kamp i denne sesongen og det ser veldig mørkt ut med tanke på videre spill i Macronligaen til neste sesong. De bør få med seg alle poengene i denne kampen for å få et lysglimt av håp.


Brage - Fyllingen
Søndag 12. Februar klokken 12:00
Oljeprofil: 41 fot.

Tabellnaboene skal gjøre opp seg imellom. Viktig for Fyllingen BK å plukke noen poeng denne serierunden for å ikke bli jaget av nedrykkspøkelset.


Solli - Glåmdal
Søndag 12. Februar klokken 13:00
Oljeprofil: 40 fot.

Solli BK jakter Frogner BK, men må også se opp for Trondheim Bk som ligger rett bak. Glåmdal BK levnes ikke mange sjansene i denne kampen, men når en kamp inneholder 64 serier kan mye skje.


Solli - Brage BK
Søndag 12. Februar klokken 15:00
Oljeprofil: 40 fot.

Siste kampen i denne runden. Brage BK møter tøff motstand i fjordårets seriemestere.