Bestill SAS sportspriser på nett

24. okt. 2007 20:24 av Per Klausen

Nå kan alle klubber og kretser selv bestille flyreiser med SAS til sportspriser på nettet. Sport 1 inkluderer 20 kg bagasje og gir full fleksibilitet til å ombestille billettene uten kostnad. Les reglene for Sport 1.

SAS Norges sportspriser - Høy fleksibilitet kombinert med rabattert pris. Benytt følgende link: www.sas.no/no/Tilbud-og-priser/Priser/Sport/ - gå ned i ruten "Bestill din sportsreise her" og velg Norges Bowlingforbund, fortsett deretter med bestilling ved å angi reisemål, avreisedag og tid.
Med unntak av billigste Happypris(som kan ikke ombookes) er som regel Sportspris rimeligst. Lykke til, det er ofte Sportspriser tilgjengelig selv om det ikke er andre billigbilletter tilgjengelig.

SAS angir:
Gjennom et nært samarbeid med idretten, har vi utviklet spesialtilpassede sportspriser.

Fordeler ved å velge sportspris
Endre Reisetidspunkt - Du står fritt til å endre både dato og tidspunkt for hjemreisen, og i de fleste tilfeller, også for utreisen.
Navnendring - Hvis du selv blir forhindret fra å reise, kan du kostnadsfritt endre navnet i billetten til en annen idrettsutøver som reiser i ditt sted.
Refusjon - Sportsbilletten kan i de fleste tilfeller refunderes. Vanlig lavprisbilletter har ikke denne fordelen.
Bagasje - Med sportspris fra SAS Norge kan du velge mellom 20 og 40 kg bagasje per person.

Merk! Det er kun som medlem av idrettslag tilsluttet Norges Idrettsforbund i idrettssammenheng at sportsbillettene kan benyttes.(Dvs. konkurranser, seriespill og møtevirksomhet)

Senere vil også Sportspris 40kg bli tilgjengelig ved nettbestilling.