NM Junior Sgl/Dbl

0

0

Resultatliste

Rankingliste

IMG_9919.JPG

Årets NM vinnere i junior NM er kåret

1. feb. 2015, 18:43 av Erik Garder

Celine Larsen, Sofia Hultstedt, Jens Mathiesen og Jonas Dammen vant sine klasser under NM junior 2015. Et referat fra mesterskapet følger nedenfor.

På søndag ble det spilt 4 spennende finaler. Alle klasser inneholdt til tider bra spill og i 2 av finalene falt avgjørelsen i 10. og siste ruten i mesterskapet. Spillerne hadde med seg 12 spilte serier, hvorav 6 serier var fra doublespillet og 6 serier fra semifinalene.

Dagen startet med finalene i EJ og EG. I gutteklassen var det virkelig spenning til det siste. Det ble en triller som til slutt endte i seier til hjemmefavoritten Jens Mathiesen, Solør BK. Han gikk forbi Brian Kjær, Mascot BK med 3 striker i sisteruten da Brian klippet 3/6/9. Jens ledet foran PP final men startet kun med 161 slik at Brian var nære med å ta ham igjen. Begge hadde ledelsen i løpet av finalen, og det var også Brian som spilte best i finalen. Ronny Lygre, Mascot kom på 3. plass.

I jenteklassen var det Celine Larsen, Askøy BK og Emilie Mathisen, Larvik BK som kjempet om gullet. Også her ble det spennende da Celine spilte en svak siste serie på 140. Det ble seier til Celine med 21 poeng. Her var det Julianne Wangsvik, Vågan BK som ble nummer 3 og hun spilte også best av jentene 7 poeng foran Celine.

I klassen for de yngre var det hard kamp om gullet i gutteklassen. Alexander Beck, Glåmdal BK ledet foran PP finalen med 40 poeng ned til Jonas Dammen, Solør BK. Etter en svak 1. serie fra lederen var Jonas ajour med Alexander. Så spilte Jonas en svak 2. serie, og da var Alexander igjen foran. De fortsatte å kjempe, men Jonas var sterkere mot slutten og spilte veldig bra med 240 og 237, mens Alexander fikk 181 og 237. Det ble til slutt seier med 50 poeng til Jonas. Georg Skryten, Stavanger BK spilte også veldig bra i finalen, og han ble nummer 3 etter å ha spilt nest best her.

Sofia Hultstedt, Narvik BK vant jenteklassen etter å ha ledet foran PP finalen. Hun vant foran Silje Kofstad, Vågan BK. Her ble det bronsemedalje til Solør BK`s Nora Kjellås.

I double vant Alexander Beck/Benjamin Brendengen, Glåmdal BK med 2468. Her spilte Alexander best av alle som var med i mesterskapet med 1311. Georg Skryten og Thomas Økland Hinna, Stavenger BK ble nummer 2 med 2106 mens 3. plassen gikk til brødrene Håvar og Henning Wolden Skog med 2089.

Jonas Dammen/Jens Mathiesen, Solør BK vant eldste klasse med 2419. Her ble duoen fra Mascot Brian og Ronny nummer 2 med 2269 og Silje Kofstad og Julianne Wangsvik, Vågan BK nummer 3 med 2003.

Det ble et flott arrangement hvor hallen var veldig bra besøkt fra fredag til søndag. Spesielt under finalene var det stor stemmning i hallen.

Takk til alle som var med å bidra til flotte NM-dager på Flisa, som de fleste vil huske i mange år.

Gratulerer til alle medaljevinnerne !

http://www.bowlingres.no/turneringer/2015/nm_junior_sgldbl/

Junior NM starter på fredag i Solør.

28. jan. 2015, 10:41 av Erik Garder

Oljeprofilen er klar til årets mesterskap.

På fredag klokken 15:00 starter 1. pulje i årets junior NM. Bowlinghallen Solør er spillesplassen til mesterskapet som har samlet 74 spillere fra 30 klubber.

Det er med 19 jenter og 55 gutter som er fordelt i yngre og eldre klasse. Sluttfinalene spilles på søndag med start klokken 09:00.

Oljeprofilen er klar og ligger vedlagt:


http://www.bowling.no/dokumenter/?Id=5481

Junior-NM - puljeoppsettet er nå lagt ut

15. jan. 2015, 00:00 av Per Iversen

Puljeoppsettet til junior-NM er lagt ut på "bowlingres". Nedenfor gjengis registrerte deltagere, totalt 75 spillere. Link til kulekontrollskjema finnes også nedenfor.

På lørdag kveld, etter siste semifinale, vil det bli en sosial samling med gratis pizza og premieutdeling for den sosiale aktivitet = annen idrettsgren, som alle deltagere vil få anledning til å være med på! Nærmere informasjon ved innsjekk til mesterskapet.

Ellers så minnes det om korrekt spilleantrekk = reglementert klubbdrakt eller Team Norge-trøye (for de spillere som er uttatt på Team Norge Junior.)

Velkommen!

http://www.bowling.no/dokumenter/?Id=5422

http://www.bowling.no/dokumenter/?Id=2136&Tittel=Kulekontrollskjema_std (gjelder alle NM)

Påminnelse: Invitasjon til NM Junior 2015

2. jan. 2015, 00:00 av Per Iversen

Nedenfor gjengis invitasjonen til junior-NM 2015 på nytt. Påmeldingsfristen er 5. januar. Mesterskapet vil finne sted på Flisa, med Solør BK som arrangør; 30. januar - 1. februar. NBF vil også i 2015 søke å gjøre litt "ekstra" ut av junior-NM, og alle klubber med juniorspillere anmodes på det sterkeste om å melde på ALLE sine juniorspillere. Junior-NM skal være både bredde og topp; ikke vær "redde" for å delta - heller tvert i mot. Dette vil bli gøy, både på og utenfor banene!

http://www.bowling.no/dokumenter/?Id=5319