NM Veteran sgl/dbl 2017

0

0

Resultatliste

Rankingliste

NM Veteraner 2017 mhc.jpg

Norgesmesterne er kåret

5. feb. 2017, 17:26 av Norges Bowlingforbund

Arne Svein Strøm er Norgesmester for utrolige 43. gang!

Et fantastisk mesterskap er over her på Veitvet Bowlingsenter og medaljene er delt ut.

Damer A
Janne Monsen som spiller for Ringerike Bowlingklubb hadde en skikkelig sluttspurt etter å ha hentet inn over 150 poeng i finalen.
Roshild Jensen fra Arctic Strike Bowlingklubb tok sølv 92 poeng bak Janne, Trondheim Bowlingklubbs Mette Ertsgaard bronse og Ragnhild Frøshaug fra Sarpsborg Bowlingklubb på 4. plass.

Damer B
Tove Walstad Fosseide fra Trondheim Bowlingklubb vinner nok et NM gull. Med en margin på over 200 poeng var hun ganske sikker på seier på slutten.
Anita Meiningen fra Solør Bowlingklubb tar sølvplass, Bente Mengshoel og Sylvi Bergtun Berge fra Brage Bowlingklubb tar bronse og 4. plass.

Herrer A
Norgesmesteren kommer fra Briskebyen Bowlingklubb. Pål Sigurd Romskaug var i toppen igjennom hele mesterskapet og hadde tett følge hele veien. Stefan Palmèr fra Mascot Bowlingklubb tar sølv, Jan Egil Hansen fra Larvik Bowlingklubb tar bronse og Vidar Barkald fra Ringerike Bowlingklubb tar 4. plassen.

Herrer B
Fra Sandnes kommer Norgesmesteren John Aarre fra. Han spiller for Cross Bowlingklubb og vant gullet med 70 poengs margin ned til Tor Engeskaug fra Bekkelaget Bowlingklubb.
Erik Garder fra Strike Bowlingklubb tar bronse og Ingar Gabrielsen fra Polar Team Bowlingklubb på 4. plass.

Herrer C
For 43. gang kan Arne Svein Strøm fra Bekkelaget Bowlingklubb innkassere et gull i Norgesmesterskap. 71 åringen var i nærheten av toppen igjennom hele helga, men når det gjalds som mest brukte han all sin erfaring for å få nok poeng.
31 poeng bak på sølvplass endte lagkompis Odd Gunnar Kaspersen, bronsen gikk til Ove Fonn fra Kvam Bowlingklubb og 4. plass til Rolf Johan Boysen.

NM Veteraner 2017 RK.jpg

Les hva mesterskapets eldste hadde å si

5. feb. 2017, 15:35 av Norges Bowlingforbund

Han er 90 år, spilte 190 i snitt innledende og kom på 9. plass i Norgesmesterskapet for veteraner.

Rolf Kristoffersen flyttet fra Bergen like etter krigen. 22. mai 1945 om han husker rett.
Det var rundt 1990 han først begynte å spille bowling i en alder av 64 år og er nå et aktivt medlem i Pensjonistenes Bowlingklubb i Oslo.

- Jeg spiller bowling mest på grunn av at jeg har mange av mine venner her. Ettersom årene går så har det blitt litt mer ensomt i min omgangskrets men bowlingmiljøet er stabilt, sier Rolf. Kona mi er flyttet på eldrehjem og vi har et stort hus ikke så langt fra bowlinghallen.

Flere har gratulert Rolf med prestasjonen denne helga og det er mange som er imponert over hvor sprek han er.

I innledende spill spilte han 1141 og i approbert spill ble det ny personlig rekord. Den tidligere rekorden var på 1112 for 4 år siden, i samme turnering.

I 2010 pakket han ned bowlingkulene og ble med til Wien for å delta i Europamesterskapet for veteraner. Han var litt usikker selv på hvilken by det var i, men med hjelp av en raskt søk på nettet fant vi ut at det ble arrangert i den Østeriske hovedstaden.

I dag ble spillet litt lavere. Etter en flott 5. plass innledende gikk han ned til 9. plass etter semifinalen.
- Jeg lå syk i hele natt og ble veldig fort sliten når jeg spilte i dag. Jeg er svært fornøyd med å klare å fullføre. Dette er, selv om jeg er småsyk, en fantastisk dag for meg, sier han. Nå vil jeg hjem!

Vi håper selvsagt å både høre og se mer fra Rolf ved en senere anledning.

NM Veteraner 2017 s2.jpg

Finalistene er klare

5. feb. 2017, 14:59 av Norges Bowlingforbund

Få pinner skilte i Herrer C, men i Damer A slo de til med storspill.

Etter første pulje på torsdag formiddag og med 336 utøvere står vi nå igjen med 4 finalister i hver klasse.

I Damer A ble det virkelig tøft å komme seg inn til de 4 beste. Roshild Jensen fra Arctic Strike Bowlingklubb spilte 1221, Mette Ertsgaard fra Trondheim Bowlignklubb spilte 1215 og Janne Monsen som spiller for Ringerike Bowlingklubb spilte 1256.
Siste finalist ble Ragnhild Frøshaug fra Sarpsborg Bowlingklubb.

Tove Walstad Fosseide fra Trondheim Bowlingklubb leder i Damer B. Trondhjemmeren spilte 1139 og er 176 poeng foran Sylvi Bergtun Berge fra Brage Bowlingklubb.
Anita Meiningen fra Solør Bowlingklubb og Bente Mengshoel Brage Bowlingklubb var de to siste som kvalifiserte seg.

I Herrer C fortsatte Ove Fonn fra Kvam Bowlingklubb det gode spillet. Han spilte 1287 og har en 54 poengs margin på Arne Svein Strøm fra Bekkelaget Bowlingklubb.
Rolf Johan Boysen fra Elverum Bowlingklubb og Odd Gunnar Kaspersen fra Bekkelaget Bowlingklubb kvalifiserte seg også til finale.

NM Veteraner 2017 s1-1.jpg

4 Herrer A og 4 Herrer B til finale

5. feb. 2017, 12:26 av Norges Bowlingforbund

Dagens første semifinale er over og 8 av de totalt 20 finalistene er klare.

Det ble spilt 6 nye serier og scoren fra innledende var med. Her kunne man spille seg inn til finalespill om man hadde dagen.

De 4 beste fra innledende i Herrer A var også de som gikk videre fra semifinalen og til PP finale senere i dag. De som lå under spilte høyt, men det holdt ikke til slutt.
Pål Sigurd Romskaug, Stefan Palmèr, Vidar Barkald og Morten Berntsen skal gjøre opp for de edleste medaljene senere i dag.

John Aarre, Erik Garder, Tor Engeskaug og Ingar Gabrielsen gikk videre fra Herrer B.
I denne klassen var det litt lavere spill, men John Aarre var i en egen klasse i dag og er i ledelse.

Akkurat nå spilles det semifinale i klassene Damer A, Damer B og Herrer C. Ca klokken 15:00 starter PP finalen med de 4 beste i hver klasse.

NMhall.jpg

Innledende er ferdig på Veitvet

4. feb. 2017, 22:26 av Norges Bowlingforbund

Roshild Jensen fra Arctic Strike Bowlingklubb og Metter Ertsgaard fra Trondheim Bowlingklubb tok over topplasseringene i Damer A.

Cuttene ble som følger:
Damer A: 1074
Damer B: 1054
Herrer A: 1248
Herrer B: 1190
Herrer C: 1210

For damer A spilte Roshild Jensen fra Arctic Strike BK 1288. Den desidert høyeste summen som er blitt spilt av damene i denne helga.

Tove Walstad Fosseide spilte 1211 og tok topplasseringen i Damer B. Trondhjemmeren avsluttet med 2 serier på 170-tallet, men er 39 poeng foran neste dame på lista.

Jon Martin Ingebrigtsen fra Trondheim Bowlingklubb spilte seg inn til semifinale i morgen med 1255. Han ble best av de i Herrer B og sammen med Ole Aalbotsjord klarte de to å kvalifisere seg til videre spill.

For Herrer C ble det ove Fonn fra Kvam Bowlingklubb som ble bestemann, og den eneste fra Herrer C som gikk videre til semifinale i denne pulja.

Norgesmestere for double er Roshild Jensen og Ragnhild Kristoffersen fra Arctic Strike i Dameklassen og Morten Berntsen og Pål Sigurd Romskaug fra Briskebyen Bowlingklubb i Herreklassen.

NM Veteraner 2017 p10.jpg

Tidligere Europamester i fin form

4. feb. 2017, 18:59 av Norges Bowlingforbund

Arnt Kjesbru vant gull i Europamesterskapet for veteraner sammen med Ulf N. Moen i 2014 og hadde ikke problemer med å kvalifisere seg inn til videre spill i dag.

Janne Monsen som spiller for Ringerike Bowlingklubb tar over ledelsen i Damer A etter å ha spilt 1106. Hun spilte 5 poeng mer enn Ragnhild Frøshaug som nå gikk ned til 2. plass.

2 utøvere stilte i Damer B i denne pulja. Kjerstin S. Solbakken fra Ringerike Bowlingklubb og Liv F. Ingebrigtsen fra Mascot Bowlingklubb var lenge jevne, men Kjerstin fikk 1006 og Liv fikk 1004.

Stefan Palmer jaktet på 1. plassen i innledende. Han ble ganske klart bestemann i pulja, men fikk til slutt 1 poeng mindre enn Pål Sigurd Romskaug som fortsatt leder i Herrer B.

Verdal Bowlingklubbs Europamester Arnt Kjesbru ble bestemann i Herrer B. Han spilte 1211 og er nå på 5. plass innledende.

I Herrer C var det Håkon Ingebrigtsen fra Mascot Bowlingklubb som spilte den beste 6 serien. 1187 ble det på bergenseren, og med 60 poeng i handicap la han seg på 8. plass.

NM Veteraner 2017 p9.jpg

Stord Bowlingklubb tar topplasseringer

4. feb. 2017, 15:24 av Norges Bowlingforbund

Dagens 2. pulje inneholdt godt spill og en ny dame tok over ledelsen i Damer A.

Ragnhild Frøshaug fra Sarpsborg Bowlingklubb tok over ledelsen i Damer A etter å ha spilt 1102. Hun satte på bremsen i sisteserien, men det holdt å ta over ledelsen med 9 poeng.

Damer B hadde bare Randi Hansen fra Askøy Bowlingklubb som utøver. Hun gjorde seriene 134-194-202-168-178-141 og fikk 1017.

Arne Strandenes fra Stord Bowlingklubb ble bestemann i Herrer A. Han spilte 1248 og er nå på 13. plass. Sammen med Fred Larsson, som spilte 1217, er de på 7. plass i double.

I Herrer B var det en trønder som spilte best. Arild Gundersen som spiller for Dora Bowlingklubb spilte 1193 og er på 8. plass på resultatlista.

Ny mann på topp i Herrer C. Oddvar Andreas Eide fra Stord Bowlingklubb spilte 1333 og 1345 med handicap.

NM Veteraner 2017 p8.jpg

De tilreisende har kommet

4. feb. 2017, 11:37 av Norges Bowlingforbund

I morgentimene har cutten blitt økt ytterligere i flere av klassene. Mange langtveisfarende har ankommet.

Kristin Hovland fra Åsane Bowlingklubb var eneste utøver i Damer A i denne pulja. Bergenseren spilte seriene 132-142-114-114-133-122 og fikk 757.

I Damer B var det 2 utøvere. De begge var fra Vennesla Bowlingklubb og den beste ble Eldbjørg Nilsen med 888. Ingrid Hilleren var ikke langt bak med 841.

Robert Lind fikk 91 poeng mer enn nestmann på lista i Herrer A. Han spiller for Larvik Bowlingklubb og fikk 1271. Per Egil Solbakken endte bak Robert med 1080.

For Herrer B var det Terje Karlsen fra Jarlsberg Bowlingklubb som fikk den høyeste summen. 1224 var nok til å legge seg på 3. plass.

En som har vunnet nesten alt igjennom tidene er Arne Svein Strøm fra Bekkelaget Bowlingklubb. 11 ganger tidligere har han vunnet dette mesterskapet og han har startet jakten etter dagens pulje. Med 1257 har han plassert seg på en foreløpig 2. plass og sammen med Ola Bjørtomt er de på 2. plass i double også.

NM Veteraner 2017 p7.jpg

Ny ledelse i begge dameklassene

3. feb. 2017, 22:39 av Norges Bowlingforbund

Dagens siste pulje er over og de første langtveisfarende har spilt.

Både i Damer A og Damer B ble det endring i toppen.
Brage Bowlingklubbs Gunn Stenseth Bertelsen tok over 1. plassen i Damer A. Hun spilte 1093 og er på god vei til semifinale på søndag.

I B-klassen var det Sylvi Bergtun Berge, også hun fra Brage Bowlingklubb. Selv om hu fikk en serie litt under par, så ble det en respektabel sum til slutt. 1172 og ledelse.

Cutten for Damer A er nå på 1024 og for Damer B er den på 1037.

Sylvi Bergtun Berge sammen med Bente Mengshoel leder double når det gjenstår 1 dag av kvalifiseringen.

Den eneste som spilte over 1200 i kveldspulja var Per Eivind Fjordheim fra Red Crown Bowlingklubb. Med den summen plasserer han seg på 10. plass.

I Herrer B var det Per-Olof Larsson som fikk den høyeste summen. 1194 holder til en foreløpig 5. plass.

Samtlige som spilte i Herrer C havnet under cutten i denne pulja. Briskebyen Bowlingklubbs Marvin Paulsen var den beste med 1145 inkl. 24 i handicap.

I double er det Pål Sigurd Romskaug og Morten Berntsen fra Briskebyen Bowlingklubb som leder av de hittill 74 doublepartnerne som har spilt.

Neste pulje starter i morgen klokken 09:00
Norges Bowlingforbund har journalist på plass igjennom helga som tar bilder og video under mesterskapet. Et sammendreag av mesterskapet vil bli publisert på Facebook og på nett i neste uke.

NM Veteraner 2017 p6.jpg

Ingen endringer i toppen

3. feb. 2017, 18:38 av Norges Bowlingforbund

Flere spillere vil klare cutten for sin klasse, mens andre vil snuse på finaleplass på søndag.

Lene Lillelien fra Larvik Bowlingklubb spilte 1062 og ble best i Damer A i denne pulja. Sandefjordingen legger seg på 2. plass bak Anett Christin Gundersen som fortsatt leder.

Det var bare Anne Grethe Oppegaard fra Red Crown Bowlingklubb som spilte for Damer A i ettermiddag. Hun spilte 134-131-169-134-136-132 og fikk 836.

For herrer A var det Fossen Bowlingklubbs Bjørn Sørensen som ble bestemann. Han spilte 1162 og ligger nå på 18. plass. Ryktet i hallen forteller at man tror cutten vil bli på ca 1260 etter morgendagen.

I Herrer B spilte Tor Engeskaug fra Bekkelaget Bowlingklubb best av alle. 1218 ble summen og Brummundølingen ble både best i sin klasse og i hele pulja. Han ligger nå på 3. plass.

Herrer C fikk Anton Olstad den største summen. 1199 pluss 42 poeng i handicap var nok til å plassere seg på 6. plass.


Klokken 19:30 går dagens siste pulje. Følg med på livescore her: http://bit.ly/livescoreVB

NM Veteraner 2017 p5.jpg

4 utøvere over 1300

3. feb. 2017, 15:11 av Norges Bowlingforbund

I denne pulja nådde vi 1300 tallet med hele 4 utøvere.

Elverum Bowlingklubb var representert med hele 12 utøvere i denne pulja, deriblant 4 trivelige damer i både A og B klasse.

Best av alle for Damer A ble Anett Christin Gundersen fra Glåmdal Bowlingklubb. Hun fikk 1078 og gikk rett til topps.
Rett bak følger Berit Løvlien fra Elverum Bowlingklubb med 1035 og hun er på 2. plass.

Damer B hadde 2 utøvere i denne pulja. Gerd Brandett fra Glåmdal Bowlingklubb og Berit Sletmoen fra Elverum Bowlingklubb. De fikk 1014 og 956.

Mesterskapets beste sum var det Pål Sigurd Romskaug som fikk i Herrer A. 1366 ble summen på Brummundølingen som spiller for Briskebyen Bowlingklubb.
Lagkompis Morten Berntsen fikk 1303 og Vidar Barkald fra RIngerike Bowlingklubb fikk 1329.

Nils Elsrud fra Ringerike Bowlingklubb spilte 1178 og ble bestemann for Herrer B. Han plasserer seg på 7. plass.

For Herrer C tok Børre Rosenkilde teten etter å ha spilt 1318. Med handicap fikk han 1324.

NM Veteraner 2017 p4.jpg

Ringerike BK gjør "storeslem" i pulje 4

3. feb. 2017, 11:29 av Norges Bowlingforbund

Fredag ble åpnet med 22 utøvere, men det var klubben fra Hønefoss som toppet puljelistene etter 6 serier.

Det var bare 1 dame som spilte i denne pulja. Phebe Florida Dalhaug fra Ringerike Bowlingklubb stilte i Damer A klassen, og hun fikk 758 på sine 6 serier.

Herrer A var det Tor Morten Støen som spilte best av de 4 i klassen etter å ha spilt 1224. Hjemmehåpene Roald Finstad og Rune Dybesland spilte henholdvis 1195 og 1108. Freddy Garberg fra Ringerike Bowlingklubb gjorde 1120.

I Herrer B var det også en utøver fra Ringerike Bowlingklubb som gikk til topps. Morten Herøy fikk 1189 på innledende og er nå på 4. plass.

Eldstemann i denne pulja var 78 år gamle Trygve Nagell fra Metropensjonistenes Bowlingklubb. Veteranen spilte 999, men fikk totalt 1059 inkludert handicap.
Best i herrer C ble Ringerikes Bowlingklubbs Tore Anderssen. 1217 og er nå på 3. plass.

NM Veteraner 2017 p2.jpg

Første dag er over

2. feb. 2017, 22:06 av Norges Bowlingforbund

De "lokale" har satt standarden på dag 1 og de tilreisende begynner å få en følelse av hvor nivået ligger for videre spill.

For Damer A ble det Nina Marring fra Drammen Tigers som ble den beste. Mjøndalingen gikk forbi Ann Cathrin Larssen i siste serie og gikk også til topps på resultatlisten.

Dobbelt Glåmdal Bowlingklubb i klassen Damer B. Jorunn Jusnes fikk 1068, mens Ulla Stenersen spilte 1037 i dagens siste pulje. Jorunn plasserer seg på 2. plass og Ulla på 4. plass.

Øyvind Haugen spilte 1275 i klassen Herrer A. 50 åringen som spiller fra Glåmdal BK hadde en forsiktig åpning, men avsluttet de 4 siste seriene med høyt spill. Han plasserer seg på en foreløpig 3. plass etter dag 1 av NM.

Det gikk litt opp og ned for Stein Bråthen fra Fossen Bowlingklubb, men han ble den beste i Herrer B klassen i denne pulja. Stein ligger nå på 3. plass etter å ha spilt 1211.

Fra Fossen Bowlingklubb kommer også Kai Karstensen. Særpingen spilte 1159 denne pulja og er nå på 7. plass.


Etter dag 1
Damer A: Nina Marring leder. Cutten til topp 8 er nå på 858.
Damer B: Anita Meiningen leder. Cutten til topp 6 er nå på 1000.
Herrer A: Jan Egil Hansen leder. Cutten til topp 19 er nå på 1077.
Herrer B: Erik Garder leder. Cutten til topp 13 er nå på 998.
Herrer C: Rolf Kristoffersen leder. Cutten til topp 18 er nå på 1076.

Nmvet pulje2.jpg

Pulje 2 - Solørdame til topps

2. feb. 2017, 18:36 av Norges Bowlingforbund

Pulje 2 ble en spennende pulje med flere jevne resultater.

Best av alle i denne pulja ble Erik Garder fra Strike Bowlingklubb. 61 åringen som også er ansatt i forbundet gjorde høye serier, men var litt uheldig i tre serier som endte på 178-181-185.
Han plasserer seg nå på topp i Herrer B klassen med 1278.

Anita Meiningen ble beste damespiller etter å ha spilt 1144. Sammen med dobbelpartner Toril Dammen plasserte Solørdamene seg på 1. plass i double etter pulje 2.

Hjemmehåpet Terje Barkald fra Solli Bowlingklubb ble bestemann i Herrer A. Han åpnet hardt og hadde 457 etter 2 serier før det jevnet seg litt mer ut. Med 818 på de neste 4 seriene endte han på 1275 og er på 2. plass totalt.

I Herrer C var det Terje Nilsen fra Lillestrøm Bowlingklubb som ble bestemann. 1207 rent og 1231 med handicap. Han plasserer seg på 3. plass på lista.

NMhall.jpg

Første pulje i NM for veteraner

2. feb. 2017, 15:18 av Norges Bowlingforbund

30 av 339 utøvere har nå spilt innledende her i Oslo. Mesterskapet er åpnet og nå kommer puljene på rekke og rad.

Best i denne pulja ble Jan Egil Hansen fra Larvik Bowlingklubb. Han spilte 1298 og har fått en god sum som han kan bygge videre på i helga. Jan Egil spiller i Herrer A.

Herrer B var det Jan-Roald Jensen som ble bestemann. Bare 2 utøvere i denne klassen denne pulja, men 1188 er en god sum for jan-Roald som har Veitvet Bowlingsenter som hjemmebane.

Herrer C var det 90 år gamle Rolf Kristoffersen som la seg øverst på resultatlista. Rolf som spiller for Pensjonistenes Bowlingklubb spilte 1141, men fikk 150 i "aldershandicap" og fikk da 1291 i sluttsum.

Heidi Bjerke ble best i Dame A med 1013. Var litt opp og ned i starten, men Heidi stabiliserte seg nogenlunde etterhvert som seriene gikk.

For Damer B ble det Synnøve Holan fra Pensjonistenes Bowlingklubb som gikk til topps. I rent pinnefall var det jevn kamp mellom de 4 damene som spilte i denne klassen, men Synnøve trakk det lengste strået.

Neste pulje starter klokken 16:00.

NM Veteraner 2017 3.jpg

Norgesmesterskapet sgl/dbl veteran starter i morgen

1. feb. 2017, 17:24 av Norges Bowlingforbund

Ikke før vi har fått lagt et fantastisk mesterskap for juniorer bak oss er det tid for at veteranene skal kjempe om edle medaljer.

Denne uka arrangeres det Norgesmesterskap sgl/dbl for veteraner på Veitvet Bowlingsenter.
Første pulje går av stabelen i morgen klokken 12:30 og pr. nå er det 342 utøvere som skal møtes på Veitvet igjennom helga, delt opp til 65 damer og 277 herrer.

De skal spille i følgende klasser:
Herrer A: 50-57 år
Herrer B: 58-64 år
Herrer C: 65+
Damer A: 50-57 år
Damer C: 58+

Til semifinale på søndag formiddag går 8 fra damer A og 6 fra damer B videre, og 19 herrer A, 13 herrer B og 18 herrer C. Totalt 64 utøvere.

Semifinalen spilles søndag kl. 09:00 og 12:00

Finalene starter søndag kl. 15.00 hvor fire utøvere i hver klasse skal kjempe om det edleste metallet.

Vi ønsker alle utøvere velkommen til Norgesmesterskapet for Veteraner 2017!

Oljeprofil: https://www.bowling.no/dokumenter/?Id=7035

NM Veteran starter med 1. pulje torsdag klokken 12.30

31. jan. 2017, 11:27 av Erik Garder


Veitvet Bowling Senter er spillehall for mesterskapet. Et mesterskap som har samlet hele 343 spillere fordelt med 65 damer og 278 herrer.Det er innledende puljer torsdag, fredag og lørdag. Så er det semifinaler søndag morgen/formiddag og finaler i alle klasser klokken 15:00

Oljeprofilen er vedlagt sammen med link til live score.

Vi ønsker alle lykke til i mesterskapet !


Oljeprofilen er her:

https://www.bowling.no/dokumenter/?Id=7035

Live score: http://scoring.se/choose.asp?alley=646

NM Veteran - Ny aldersgrense for klasse A og presisering av grense for øvrige klasser

20. des. 2016, 09:24 av Karl-Fredrik Velle

Norges Bowlingforbunds forbundsstyre har besluttet en tilpassing i aldersgrensene for NM Veteran. Se her for mer informasjon.

Forbundsstyret besluttet på styremøte 6/16 den 8.12. å tilpasse aldersgrenser for NM Veteran i samsvar med internasjonale bestemmelser (NBFs Lover, §6.24.3). Endringen gjøres gjeldende med virkning fra 1.1.2017. Merk at endringen kun gjelder klasse A.

Den nye teksten i §6.24.3 lyder som følger:Spilleren i klasse A må ha fylt eller fylle 50 i det året mesterskapet arrangeres.

Spilleren i klasse B og C må oppfylle kravet til klassens nedre aldersgrense før eller samme dag som mesterskapet starter.

NBF vil justere plakat til NM Veteran og publisere denne omgående.

Invitasjon til NM Veteran 2017 er klar

29. nov. 2016, 09:42 av Erik Garder

Mesterskapet vil arrangeres i Veitvet Bowling Senter 2.-5. februar. Påmeldingsfristen er 6. januar, vennligst se vedlagte invitasjon for detaljer.

Velkommen ønsker NBF og Sofiemyr BK !

https://www.bowling.no/dokumenter/?Id=6894

Copyright 2017 Norges Bowlingforbund.