NM Junior Sgl/Dbl

0

0

Resultatliste

Rankingliste

GULL-vinnere 2016 nm jr.JPG

Årets vinnere i NM Junior er kåret!

31. jan. 2016, 17:33 av Patrick Gimmestad Emblem

Jens Mathiesen, Merethe Olsen Gulløy, Sofia Hulstedt og Jonas Dammen er årets norgesmestere for junior.

I Gutteklassen for de eldste var det aldri noen tvil om hvem som skulle ta med gullet hjem. Jens Mathiesen har storspilt gjennom hele mesterskapet, og selv om Brian Kjær klinket inn mesterskapets andre 300 serie i PP-finalen klarte Jens å opprettholde ledelsen. Sindre Eike Karlsen tok en fin 3. Plass.

For de eldste jentene var det Merethe fra Molde BK som viste styrke da det gjaldt. Julianne Wangsvik ledet med 39 poeng før siste serien som skulle spilles mot nettopp Merethe. Julianne spilte 184, med det hjalp lite når Merethe spilte 247 og tangerte sin personlige rekord. Det var Emilie Mathisen som stakk av med 3. plassen.

I den yngste gutteklassen ble det gull til Jonas Dammen som også har spilt godt gjennom hele helgen. Det ble til slutt et stykke ned til 2. plassen som ble kapret av Alexander Beck. Georg Skryten tok 3. Plassen.


Yngre jenter var det Sofia Hulstedt som ble den klare vinneren. Etter å ha satt ny norsk rekord i innledende for så å tangere denne i semifinalen. Dette gjorde at hun hadde et solid utgangspunkt før PP-finalen. Her roet spillet seg noe, men ikke nok til at det var noen som kunne true henne på slutten. Hun vant med god margin foran Hanne Buran Spets og Nora Kjellås som tok 2. og 3. plassen.

Double klassen ble avgjort lørdag etter innledende spill. Jens Mathiesen og Jonas Dammen fra Solør BK tok gullet i gutteklassen, mens Helene Johanne Johnsrud og Ine Renathe Iversen fra Ringerike BK tok gullet på jentesiden.

Det har vært et flott arrangement her på Bowling 1 Heimdal. Mange gode prestasjoner på banene og et flott publikum som har skapt god stemning i hallen hele helgen.


Med dette vil vi gratulere alle medaljevinnere i årets norgesmesterskap for junior og ønske velkommen til neste års Junior NM som avholdes på Elverum.For alle resultater gå inn på bowlingres.no, link ligger under.


https://www.bowlingres.no/turneringer/2016/nm_junior_sgldbl/

Mye høyt spill i semifinalene!

31. jan. 2016, 13:14 av Patrick Gimmestad Emblem

Det ble satt ny norsk rekord for juniorer i semifinalen i klassen Eldre gutt av Jens Mathiesen, og Sofia Hulstedt tangerte sin norgesrekord fra Innledende spill i går.

Semifinalene fikk en pang-start da Jens Mathiesen fra Solør BK satte ny norsk rekord på 2 til 6 serier. Med summene 568 – 803 – 1028 – 1254 og til slutt 1500. Med denne prestasjonen ligger han nå med en god ledelse ned til Brian kjær på 2. og Sindre Eike Karlsen på 3. Plass, som bare er 9 poeng foran Benjamin Brendengen på en 4.

For de Yngre jentene er det fortsatt Sofia Hultstedt fra Narvik som leder. Siden hun i Innledende spill satte ny norsk rekord på for Yngre jenter med sine 1305 og tangerte denne prestasjonen i dag, gjør dette at hun har en god ledelse ned til de andre. På plassene bak Sofia er det veldig tett, og på 2. og 3. plass finner vi Hanne Buran Spets med 2049 og Andrea Kvernhusløkken med 1992 poeng. Også her er det jevnt mellom plassene i finalefeltet.

For de Yngre guttene er det Jonas Dammen som foreløpig sitter i føringen. Han ligger med en liten ledelse foran Georg Skryten, Joachim Larsen Einarsrud og Alexander Beck. I denne klassen er det mye bra og jevnt spill, og det kommer til å bli en veldig spennende PP-finale.

På jentesiden er det fortsatt Merethe Olsen Gulløy som leder i klassen for Eldre jenter. Hun har nå 2168 på sine 12 serier. På plassene bak Merethe finner vi Julianne Wangsvik med 2132 og Emile Mathisen med sine 2112.


Det er nå klart for å starte PP Finalene, og det kommer til å bli spennende i alle klasser. Der er mye jevne resultater, og det ligger til rette for en triller av en PP-finale her på Bowling 1 Heimdal. Det er bare å følge med via Bowlingres.no og Facebook siden UNGbowling som kommer med bilder og video underveis i finalespillet. Linker til disse sidene ligger under.


Bowlingres.no :

https://www.bowlingres.no/turneringer/2016/nm_junior_sgldbl/#TurnOversikt:Deltageretab


Facebook:

https://www.facebook.com/ungbowling/


Norgesmestere i Double er kåret!

30. jan. 2016, 18:46 av Patrick Gimmestad Emblem

Double klassen er avgjort etter innledende spill og vi kan gratulere Jens Mathiesen og Jonas Dammen med gullet i gutteklassen med en totalscore på 2791. I jenteklassen var det Helene Johanne Johnsrud og Ine Renathe Iversen fra Ringerike BK som stakk av med gullet etter å ha spilt 2059.

Det ble mye høyt spill i den siste puljen av årets Junior NM, og vi har flere nye ledere i de forskjellige klassene.


I klassen Eldre gutt var det Jens Mathiesen fra Solør BK som storspilte og endte med gode 1436 poeng, som er mesterskapets høyeste poengsum så langt. Han ligger nå foran Brian Kjær, med 1327 og Benjamin Brendengen med 1287.

I Eldre jenter har vi også ny ledelse. Molde BKs Merethe Olsen Gulløy spilte 1103 på sine innledende serier, og ligger nå rett foran Camilla Bratås som har 1089. Emilie Mathisen ligger ikke langt bak med sine 1067, så her vil det bli spennende videre i mesterskapet.

I Yngre gutter var det også flere som spilte bra i denne puljen. Jonas Dammen fra Solør BK ligger her i føringen med sine 1355, med Georg Skryten like bak med sine 1346. På 3. Plass ligger foreløpig Alexander Beck med 1300. Her er det mye godt spill, og det kommer til å bli en spennende finaledag i morgen.

I klassen for Yngre jenter er det Sofia Hulstedt som ligger på en klar 1. Plass. Hun spilte 1305 på sine innledende serier. På plassene bak Sofia finner vi Andrea Kvernhusløkken fra Solør BK som spilte 1015, og Hanne Buran Spets fra Trondheim BK med sine 1000 poeng. Det er mange serier igjen, så det er enda mye som kan skje.


Alle resultater finnes på bowlingres.no (Link under), samt en jevnlig oppdatering fra mesterskapet på sosiale medier fra facebook-siden til Ungdomsutvalget, UNGbowling (Link under).

Bowlingres.no:

https://www.bowlingres.no/turneringer/2016/nm_junior_sgldbl/#TurnOversikt:Deltageretab


Facebook:

https://www.facebook.com/ungbowling/

NM Junior 2016 er i gang!

30. jan. 2016, 13:21 av Patrick Gimmestad Emblem

Årets NM Junior har kommet i gang her på Bowling 1 Heimdal, og første pulje med 31 spillere har gjennomført sine første 6 serier innledende.

På jentenes side har vi i klassen Eldre jenter ledelse ved Verdal BKs Camilla Bratås med en score på 1089. I Yngre Jenter er det Hanne Buran Spets som er i føringen med sine 1000 poeng.

På guttesiden har vi Brian Kjær fra Mascot BK i ledelsen i klassen Eldre gutt med sine 1327, etterfulgt av Reimon Løvsjø fra Grenland BK med sine 1183.

I klassen for Yngre gutter er det Eirik Bjørnstad Skoglund fra Solør BK som har tatt ledelsen etter en score å 1173. I denne klassen ligger foreløpig Solør BK med topp 3 med Vetle Vålbekken og Jørgen Mathiesen like bak Eirik.

I dobbel har vi to klasser, Gutter og Jenter. I gutteklassen leder Eirik Bjørnstad Skoglund og Vetle Vålbekken fra Solør BK med en totalscore på 2325. Jenteklassen ledes av Helene Johanne Johnsrud og Ine Renathe Iversen fra Ringerike BK med 2059.


Videre til semifinaler som starter klokken 09.00 i morgen går det:

Eldre gutter – 13
Eldre jenter – 7

Yngre gutter – 16
Yngre jenter - 8

klokken 14.00 setter vi i gang siste innledende pulje med 40 spillere som skal spille sine innledende serier. Resultatene underveis i mesterskapet blir lagt ut etter hver serie på Bowlingres.no (Link under). Facebook-siden til ungdomsutvalget, UNGbowling vil også dekke mesterskapet via sosiale medier (Link under).

Bowlingres:

https://www.bowlingres.no/turneringer/2016/nm_junior_sgldbl/#TurnOversikt:Deltageretab

Facebook:

https://www.facebook.com/ungbowling/

Årets junior NM starter lørdag på Bowling 1 Heimdal.

28. jan. 2016, 08:34 av Erik Garder

Oljeprofilen er klar og ligger vedlagt.

I årets NM for juniorer er det påmeldt 71 spillere fordelt på 15 jentespillere og 56 guttespillere.

Mesterskapet spilles med 2 innledende puljer på lørdag, og semifinaler og finaler på søndag.

Vi ønsker alle lykke til !

https://www.bowling.no/dokumenter/?Id=6290

Junior-NM 2016 har fått 69 påmeldinger

6. jan. 2016, 15:45 av Per Iversen

Årets deltagerantall synes hyggelig nok å bli nærmest helt identisk med fjorårets. Dette vil helt sikkert bli et spennende mesterskap med flotte opplevelser og impulser for alle spillere. De siste planer legges på et møte i Heimdal denne uken. Mer informasjon om hva som vil skje underveis, vil komme i tiden fremover.

Velkommen til NM Junior 2016 den siste helgen i januar!

Godt Nytt År: Siste frist for påmelding til junior-NM

20. des. 2015, 00:00 av Per Iversen

I dag, 4. januar, er siste frist for påmelding til årets junior-NM. Så langt er drøyt 50 spillere påmeldt. Dette antallet vil forhåpentligvis øke i løpet av dagen - her må alle juniorspillere kjenne sin besøkelsestid! Årets junior-NM vil bli en fin og morsom opplevelse for alle spillere, uansett nivå, både på og utenfor banene. Invitasjonen følger for ordens skyld vedlagt. VELKOMMEN.

https://www.bowling.no/dokumenter/?Id=6186

Invitasjon til NM Junior 2016 foreligger

2. des. 2015, 00:00 av Per Iversen

Junior-NM 2016 vil arrangeres i Heimdal, siste helgen i januar, 29. - 31. Påmeldingsfristen vil være 4. januar, vennligst se vedlagte invitasjon for detaljer. På samme måte som i de senere år vil det bli arrangert en hyggelig sosial aktivitet på lørdag kveld. Dessuten vil det også denne gang være profesjonell speakertjeneste med spillerpresentasjoner, intervjuer og annet som følger med et skikkelig mesterskap!

NBF håper flest mulig av våre juniorer vil delta. Ikke vær bekymret for "ikke å være god nok". Det er det faktisk ikke noe som heter for disse unge spillerne. Junior-NM skal være gøy, både på og utenfor banene, for alle deltagere!

Velkommen; NBF og arrangøren Trøndelag Bowlingkrets gleder seg.

http://www.bowling.no/dokumenter/?Id=6186