Norges Bowlingforbunds partnere

Macron

Macron

Norges Bowlingforbund har avtale om markedsføring av varemerket Macron. Forbundet tilbys klær (barter) og rimelige priser på alle Macrons varer.

Veitvet Bowling Senter

Veitvet Bowlingsenter

Veitvet bowlingsenter tilbyr baneleie (barter) og rabaterte priser for forbundets arrangmenter i hallen.

SAS

Alle forbundets klubber og kretser kan bestille flyreiser med SAS til sportspriser på nettet. Forbundet mottar årlig godtgjørelser pr flyreise med SAS.

Bestilling kan gjøres på www.sas.no/tilbud-og-priser/priser/sport/.
Mer informasjon om SAS avtalen.

Særforbundsalliansens partnere

Frisk Forsikring

SFA - Frisk Forsikring

Frisk Forsikring anbefales av Norges Bowlingforbund

Klubben din mottar tre prosent av det du betaler

Vår sentrale samarbeidspartner har lagt det meste til rette for våre klubber og medlemmer. Kjøper du forsikring for deg og/eller din familie gjennom Frisk Forsikring, går 3 % av det du betaler hver måned til klubben du er glad i - så lenge du er kunde i Frisk Forsikring.

Skreddersydd for aktive og ansvarlige mennesker

Frisk Forsikring tilbyr forsikringer for både enkeltpersoner og familier. Du kan blant annet kjøpe en av markedets beste bilforsikringer og reiseforsikring med mulighet for å spesialforsikre kostbart sportsutstyr/sykkel. I tillegg kan du forsikre boligen, barnet ditt eller sikre deg selv med en uførepensjon.

Trygg leverandør

Frisk Forsikring leveres av SpareBank 1 Livsforsikring AS og SpareBank 1 Skadeforsikring AS. Dette gir deg trygghet om at du får gode forsikringer og god service. Forsikring kan du lese mer om her.

Gratis uforpliktende tilbud og en rådgivning/gjennomgang av dine forsikringer

Frisk Forsikring tilbyr gratis rådgivning og full gjennomgang av alle dine eksisterende forsikringer, hvilket sikrer deg en god og oversiktelig oppdatering som alltid er nyttig å kunne få gjort en gang iblant.

Du vil gjennom Frisk Forsikring kunne motta et gratis og helt uforpliktende tilbud - enklere og bedre kan det ikke bli.

Ta kontakt!

Ring gratis på telefon 800 FRISK (800 37475), send e-post til kundesenter@friskforsikring.no eller besøk hjemmesiden www.friskforsikring.no.

Klubbkalkulator

https://www.friskforsikring.no/Klubben-din/Klubbkalkulator/-/380
Thon Hotels

SFA - Thon Hotels

Thon Hotels gir bowlingforbundets klubber og medlemmer gunstige priser på overnatting på Thon Hotels i hele Norge. Mange av bowlingforbundets arrangementer skjer på Thon Hotels.

Klikk på Thonlogoen og du kommer til hjemmesiden for Thon Hotels. Du er nå automatisk pålogget med bowlingforbundets ID og får forbundets prisfordeler. Søk på sted, dato og antall personer. Du vil få opplyst de billigeste tilbudene og prisalternativerne. Husk, det er kun via denne linken du får rabattene! Ved Telefonbestilling bruk kode FFABOW.

Thon Hotels støtter din idrett og har hotellrom oppdelt i 3 konsepter fordelt over hele landet: Budget - smart, enkel og rimelig. City - sentral og komfortabelt. Conference - Profesjonelle konferensehoteller.

Følg linken til www.thonhotels.no og logg inn med vår firmakode TH87821.

Norsk Tipping

SFA - Norsk Tipping

Norsk tipping betaler kostnadene for SFA's ukentlige tvsendinger.

FirstHotels

SFA - First Hotels

First Hotels samarbeider med Thon Hotels og tar i første rekke sikte på å gi et fint tilbud ved hoteller i Sverige og Danmark, slik at hotellkonseptet tilstreber å gi en enda bredere basis. Vi oppfordrer våre medlemmer til å benytte Thon Hotels og First Hotels der dette er praktisk mulig. Ved bestilling ved First Hotels må man benytte følgende kode: FHSBOW.

Sportslotteriet

SFA - Sportslotteriet

Bowlingforbundet har sammen med de andre særforbundene i Flerforbundsavtalen inngått en langsiktig avtale med Sportslotteriet.

Gjennom denne avtalen kan dere som klubb benytte dere av det lotteriet som arrangeres av Sportslotteriet. - Inntektsbringende aktivitet med minimal innsats.

Konseptet er det samme som Fotballotteriet; et lotteri som har siden 1994 vært en sukse for mange klubber i landet.

Vi anbefaler, at dere ser nærmere på hva www.sportslotteriet.no kan tilby dere.

Eventuelle spørsmål - ta ikke kontakt med forbundet, men direkte til Sportslotteriet - Telefon 69 27 58 72/ Mail: post@sportslotteriet.no / Web: www.sportslotteriet.no

Sportslotteriet arrangeres av Norges Badmintonforbund, Norges Bandyforbund, Norges Basketballforbund, Norges Biljardforbund, Norges Bokseforbund, Norges Bordtennisforbund, Norges Bowlingforbund, Norges Bueskytterforbund, Norges Danseforbund,Norges Fekteforbund, Norges Gymnastikk- og Turnforbund, Norges Klatreforbund, Norges Skytterforbund og NorgesVannski- og wakeboardforbund.

Hardanger Bestikk

SFA - Hardanger Bestikk

Hardanger bestikk tilbyr årlig gaveprodukter (barter) til alle SFA forbund.

SFA - Ny partner?

Er du vår nye samarbeidspartner i SFA – SærForundsAlliansen?

SFA (Tidligere FFA) tilbyr et lojalt og seriøst samarbeid på flere nivåer og i ulike prisklasser. Hele 15 særforbund, 219.457 medlemmer i 2.344 klubber gjør SFA til det ”2. største idrettsforbund i Norge” - med eget sportsmagasin på TV2 Zebra.

Stor profileringsplatform med bla. TV-plakater, 16 velbesøkte hjemmesider, logo på klær, sponornavn på turneringer m.m., 20-tals av landslag og kjente profiler står til disposisjon og mye mer sikrer dere bra synlighet og en svært god og helt unik profilering.

Bli med på et team av store og små vinnere og støtt samtidig hele 15 særforbund innenfor idrettsnorge i et samlet veletablert, annerkjent og grundig kartlagt samarbeidsorgan.

Styringsgruppen og innleid konsulentfirma (BMC) holder tak i de daglige gjøremål,vedlikerholder avtalene og utgjør den felles kontakt for alle forbund og samarbeidspartnere.

SFA har idag sentrale, små og store fornøyde samarbeidspartnere/sponsorer med gode referanser.

Med frafall av inntektene fra spillautomatene, ønsker SFA stadig flere spillere på teamet!

Ønsker du å vite mere om SFA? Ta kontakt til Jannick Trasborg - 90 95 16 20 - jannick.trasborg@bmcas.no

Norges Idrettsforbunds partnere

NIF

NBF kan som medlem av NIF dra nytte av NIFs sentrale samarbeidsavtaler, disse er tilgjengelige hos nif.

NIFs Idrettsavtaler