Norges Bowlingforbunds partnere

Macron

Macron

Norges Bowlingforbund har avtale om markedsføring av varemerket Macron. Forbundet tilbys klær (barter) og rimelige priser på alle Macrons varer.

Veitvet Bowling Senter

Veitvet Bowlingsenter

Veitvet bowlingsenter tilbyr baneleie (barter) og rabatterte priser for forbundets arrangmenter i hallen.

SAS

Alle forbundets klubber og kretser kan bestille flyreiser med SAS til sportspriser på nettet. Forbundet mottar årlig godtgjørelser pr flyreise med SAS.

Bestilling kan gjøres på www.sas.no/tilbud-og-priser/priser/sport/.
Mer informasjon om SAS avtalen.

Særforbundsalliansens partnere

Thon Hotels

SFA - Thon Hotels

Thon Hotels gir bowlingforbundets klubber og medlemmer gunstige priser på overnatting på Thon Hotels i hele Norge. Mange av bowlingforbundets arrangementer skjer på Thon Hotels.

Klikk på Thonlogoen og du kommer til hjemmesiden for Thon Hotels. Du er nå automatisk pålogget med bowlingforbundets ID og får forbundets prisfordeler. Søk på sted, dato og antall personer. Du vil få opplyst de billigeste tilbudene og prisalternativerne. Husk, det er kun via denne linken du får rabattene! Ved Telefonbestilling bruk kode FFABOW.

Thon Hotels støtter din idrett og har hotellrom oppdelt i 3 konsepter fordelt over hele landet: Budget - smart, enkel og rimelig. City - sentral og komfortabelt. Conference - Profesjonelle konferensehoteller.

Følg linken til www.thonhotels.no og logg inn med vår firmakode TH87821.

Norsk Tipping

SFA - Norsk Tipping

Norsk Tipping er stolt sponsor for SFA-arrangementet Ungdomslekene og for medlemsforbundene i SFA. 

Gjensidige

SFA - Gjensidige

Gjensidige støtter også særforbundene innen Særforbundsalliansen (SFA). I tillegg har NBF er forsikringssamarbeid med Gjensidige i form av såkalt lisensforsikring. Dette medfører at alle bowlingspillere som innehar gyldig lisens, er forsikret hos Gjensidige.

 

SFA - Ny partner?

Er du vår nye samarbeidspartner i SFA – Særforbundsalliansen?

SFA tilbyr et lojalt og seriøst samarbeid på flere nivåer og i ulike prisklasser. Hele 15 særforbund, 219.457 medlemmer i 2.344 klubber gjør SFA til det ”nest største idrettsforbund i Norge”.

Stor profileringsplatform med bla. TV-plakater, 16 velbesøkte hjemmesider, logo på klær, sponornavn på turneringer m.m., 20-tals av landslag og kjente profiler står til disposisjon og mye mer sikrer dere bra synlighet og en svært god og helt unik profilering.

Bli med på et team av store og små vinnere og støtt samtidig hele 15 særforbund innenfor idrettsnorge i et samlet veletablert, annerkjent og grundig kartlagt samarbeidsorgan.

Styringsgruppen holder tak i de daglige gjøremål,vedlikerholder avtalene og utgjør den felles kontakt for alle forbund og samarbeidspartnere.

SFA har idag sentrale, små og store fornøyde samarbeidspartnere/sponsorer med gode referanser.

Med frafall av inntektene fra spillautomatene, ønsker SFA stadig flere spillere på teamet!

Ønsker du å vite mere om SFA? Ta kontakt med Per Iversen, Norges Bowlingforbund - per.iversen@nif.idrett.no

Norges Idrettsforbunds partnere

NIF

NBF kan som medlem av NIF dra nytte av NIFs sentrale samarbeidsavtaler, disse er tilgjengelige hos nif.

NIFs Idrettsavtaler