Ved veis ende for Kenneth Hermansen i årets ECC

Publisert 29.10.2022

Etter rett og slett skremmende gode resultater i herreklassen under årets ECC, ble Kenneth slått ut i finalesteg 1 etter ett snitt på 224.

Skrevet av Martin Træen Remen

Jenny Mathiesen med videre som topp 8, les her!

 

Gode resultater, med det holdt dessverre ikke

I dette mesterskapet er poengene med videre fra kvalifiserende spill, og med en plassering på 15. plass etter de første 16, så var det klart at det ikke skulle bli enkelt.

Her må man ha lange strike rekker, og i år hjalp det ikke å være så god på spare som Kenneth er. Gjennom finalesteget var det litt opp og ned på tabellen, men han endte opp på 15. plass, 232 pinner bak å kunne komme med videre.

Som en vanlig C-spiller som meg selv, så virker egentlig resultatene helt umenneskelig ut. Førsteplassen Lukáš Jelínek hadde 250 i snitt på de 8 seriene her, bare det er imponerende i seg selv.

Men så kan man legge til at det er en ganske krevende oljeprofil med ingen marginer, mye endring etter hver serie og hvert banebytte, i tillegg til ekstra mentalt press med at det er mange som følger med på en sånn turnering og at man gjerne føler man representerer landet sitt.

Selv om Kenneth ikke ble med videre, så kan han fortsatt skryte på seg at han plasserte seg på 15. plass ut av 35. deltagere, hvor hver av deltagerne må ha vunnet sitt landsmesterskap for å være med i dette mesterskapet.

 

Jenny spiller igjen i morgen klokken 9