Ungdom-NM 2021 er over, se hvem som vant!

Publisert 05.09.2021
Redigert 01.12.2021

Etter en veldig spennende finale, er NM for Ungdom over for denne gangen. Mange kamper ble ikke avgjort før siste ruten, og det var gjerne bare spare som skilte mellom plassene til slutt.

I Eldre gutt klassen ble det gull-medalje til Georg Skryten fra Cross BK med 3705 pinner, etterfulgt av Jens Mathiesen fra Solør BK som kun lå 3 pinner bak! Bronse medaljen gikk til Ronny E. Lygre på 3588 pinner.

I Yngre gutt klassen gikk gullet til Jonas Dammen fra Solør BK, med 3638 pinner. Han har spilt jevnt og godt gjennom hele mesterskapet, og gjorde seg godt fortjent med førsteplassen. Sølvet gikk til Henrik Svartholt, også fra Solør BK, med 3270 pinner. Bronse-medaljen ble det kamp opp til siste slutt, med bare 14 pinner ned til Anders Johansen fra Munken BK på 5. plass, og 6 pinner ned til Thomas Talgø Olsen fra Åsane BK på 4. plass. Men til slutt klarte Marius Olsen fra Solør BK av med bronse-medaljen, med 3206 pinner.

I Yngre jente klassen fikk Hanne Buran Spets fra Trondheim BK gullet. Det var allerede jevnt fra starten på finalen, men jevnere ble det etter finalen. Sølv-medaljen fikk Sanne Ørdal fra Oslo BK med 3136, og Vilde Hillestad fikk bronse med 3127.

I dobbel klassen for jenter ble vinnerne Vilde Hillestad og Madelene Thorsrudhagen Danielsen fra Molde BK, med en sammenlagt score på 1782.

I herreklassen står det kun Solør BK på pallen, med Jonas Dammen og Alexander Beck som fikk gullet med 2474 pinner samlet. Marius Olsen og Henrik Svarholt fikk sølvet med 2371, og rett bak med 2310 er Jens Mathiesen og Jørgen Mathiesen.

Vi takker Rogaland Bowling Krets for godt gjennomført arrangement, og Sheiken Bowling og Biljard for all hjelpen de har gitt under mesterskapet.