To medaljer til, scoret av Jenny Mathiesen i dag!

Publisert 09.09.2022

Skrevet av Martin Træen Remen

Slutten på mesterskapet nærmer seg med stormskritt, men det betyr ikke at de norske spillerne er ferdig med å gi alt!

Denne gangen var det Jenny Mathiesen som sikret enda en medalje hjem til Norge, når hun spilte seg inn til semifinale i singel øvelsen.

Hun sier selv at innledende spill gikk strålende, men litt utur noen ganger, så det ble dessverre ikke gull i All Event. Les mer om All Event lengre nede.

Selve semifinalen gikk ikke helt som planlagt, men hun sier at hun er veldig fornøyd med å ha slått Sverige.

Men dette var ikke det eneste som Jenny klarte i dag, grunnet det solide spillet til Jenny gjennom hele mesterskapet, sikret hun seg en sølv medalje i All event!

Resultatene fra hver av de 3 øvelsene blir lagt sammen til å gi medaljer ut ifra den sammenlagt plasseringen. Og som man ser på tabellen rett over, så ligger Jenny Mathiesen bare 19 pinner bak første plassen!

Men Jenny er ikke ferdig enda, for i morgen begynner Masters finalen! Her går de 24 beste spillerne med videre til Masters finale, men her er det enda en fra Norge som skal delta, nemlig Sander Kastås-Lindstad.

Spillerne under den blå linjen, altså med 8. plass, spiller første steget mot hverandre. Her skal da Sander møte Mikołaj Czarnecki fra Polen, og beste av 3 serier går videre til neste steg. Her må da Sander vinne alle 5 kamper for å skaffe gull medaljen, mens Jenny som ligger på 2. plass i jente klassen trenger kun å vinne 4.

Masters finalesteg begynner Lørdag 10.09 kl 9.00 med Sander

Følg med under, for noen av de mest spennende seriene for denne sesongen! Jenny begynner sitt spill kl. 10:15