Tigerlekene gjennomført på Kongsvinger

Publisert 02.09.2022
Redigert 03.09.2022

Forrige helg ble Tigerlekene på Kongsvinger gjennomført, med 29 deltakere fra Glåmdal, Drammen Tigers, Nordstrand IF Bowling og Bekkelaget. Det ble spilt 4 serier europeisk med en pause halvveis. Her ble det servert mat og drikke. Deltakerne spilte både som lag, og singel gjennom de 4 seriene, hvor ett lag ble kåret til vinner av vandrepokalen. Otto «Sinnasnekker’n» Robsahm som er Ambassadør for Tigerlekene var tilstede med familien, og vil også være tilstede under Tigerlekene på Veitvet, 16.10.22. Deltakerne fikk fine og flotte gaver fra Hurtigruta Carglass som stilte opp med drikkeflakser, pannebånd, luer, klut til å rente brillene og solkrem. 

Sammen med Otto var også FS-medlemmene Grace og Jørgen. Geir Ståle som er leder for Teknisk komité tok turen innom for å hilse på deltakerne, og arrangør ved Grethe. Flere deltakeren satte stor pris på at forbundet var tilstede for å se på de spille, og enda flere for å møte Otto.

Resultater – Lag
  1. Glåmdal – 111,9
  2. Drammen Tigers – 109,8
  3. Nordstand – 99,7
Resultater – Individuelt
  1. Stian – 693
  2. Alexander, Drammen Tigers – 672
  3. Mikkel, Bekkelaget – 620

Jeg er veldig takknemlig for at jeg får muligheten til å være her i dag, å se på deltakeren spille. Den idrettsgleden som de viser på banene er en idrettsglede vi aktive burde lære av, og ta med oss når vi spiller bowling. Tigerlekene er er prakt eksempel på at bowling er en idrett alle kan drive med, uansett hvilke utfordringer du, forteller FS- medlem Jørgen Mathiesen.