Semifinalen unnagjort – NM Ungdom 2023

Publisert 30.09.2023
Redigert 01.10.2023

En innholdsrik lørdag i bowlinghallen, hvor semifinale for singel, semifinale, bronsefinale og finale for dobbel ble spilt. Finalistene for søndagens finale er klare, og nye norgesmestre for dobbel er kåret. 

Kl.12.00 og kl.15.00 ble det spilt semifinale for singel, hvor det sto om plassene til søndagens finale. Score fra innledende fulgte med, og det skulle spilles 6 nye serier. Slik gikk det:

Dobbel

I semifinalen så møttes solungene Jørgen Mathiesen og Jens Mathiesen klubbkameratene Jonas Dammen og Alexander Beck. Gaute Skar-Hovde og Mathias Danielsen fra Molde BK møtte Anders Johansen og Magnus Haram Mittet fra Trondheim. Her var det Mathiesen duoen fra Solør BK og Molde BK duoen som vant sine kamper, og klare for finale.

Finalen og bronsefinalen

Finalen: Etter førsteserien så ledet duoen fra Solør BK, og hadde er lite grep om gullet. En ledelse på 62 pinner skulle ikke holde lenge, for Mathias D. Otting satte inn støtet og satte flere strikes på rad. Solør duoen slet i andreserien, og ledelsen var raskt borte når vi nærmet oss midten av serien. Mathias viste hva han er god for, og sikret Molde gullet med 300 serie i andreserien.

Bronsefinalen: TBK duen fikk en god ledelse etter førsteserien, og hadde 55 poeng å gå på. Det ble ingen stor motstand i andreserien fra Solør duoen, og bronsemedaljen ble sikret for Anders Johansen og Magnus H. Mittet.

Finale for jenter endte slik:

Program

  • Søndag 01.10, kl.09.00 – Finale (U/26 gutter og jenter)
  • Søndag 01.10, kl.12.00 – Finale (U/21 gutter og jenter)
  • Søndag 01.10, kl.15.00 – Premieutdeling

Linker

Grunnet forbud om strømming av idrettsarrangement hvor deltakere under 18 år deltar, blir det ingen live-stream fra NM Ungdom. Forbudet er satt ned av Innlandet Idrettskrets.