Nye Norgesmestre – NM Veteran 2024

Publisert 14.02.2024

Etter en lang uke med mye spilling har vi nå fått nye norgesmestre for damer og herrer i klassene A, B og C for singel og dobbel.

Vi ønsker også rette en stor takk til gjengen i Oslo Bowlingklubb og de ansatte i Lucky Bowl Veitvet for et flott arrangement. Vi gratulerer også alle medaljevinnerne i klassene A, B og C for damer og herrer både i singel og dobbel distansen.

SINGEL

Herrer A

Etter at alle seriene var spilt ferdig, var det til slutt Tore Torgersen fra Trondheim BK som ble Norgesmester i klassen HA, sølv gikk til Halgeir Ludvigsen fra Munken BK og bronse gikk til Ronny Moen fra Drammen Tigers BK. Slik ble plasseringene i finalen:

Herrer B

For klassen HB ble det veldig jevn etter at finalen var ferdig søndagen og til slutt ble det kun 17 poeng som skilte 1. og 2. plassen. Det var tilslutt Vidar Steve Gjelstad fra Norsia som ble Norgesmester, sølv gikk til Ingar Gabrielsen fra Polar Team BK og bronse gikk til Per Frode Sterud fra Briskebyen BK. Slik endte plasseringene i finalen:

Herrer C

Det var Hallgeir Johansen fra Dora BK som tilslutt kunne kalle seg Norgesmester i klassen HC når finalen var unnagjort, sølv gikk til Ulf N. Moen fra Brooklyn 300 og bronse gikk til Alf Westbu fra BK Skru. Slik ble topp 6 i klassen HC:

Damer A

Det var 58 poeng som skilte det å bli Norgesmester eller ikke i klassen DA. Her var det Sofie Bengtsson fra Fossen BK som ble Norgesmester, sølv gikk til Jane Marcussen fra Fredrikstad BK og bronse gikk til Liv Grete Rundhaug fra Trondheim BK. Slik gikk det i finalen:

Damer B

Det ble en solid seier for Tove Walstad Fosseide fra Trondheim BK når hun ble Norgesmester for klassen DB, sølv gikk til Liv Bråthen fra Frogner BK og bronse gikk til Ragnhild Kristoffersen fra Tromsø BK. Slik gikk det i finalen:

Damer C

Her var det Fredrikke Bøe fra Oppdal BK som trakk det lengste stået og ble Norgesmester for klassen DC, sølv gikk til Liv F. Ingebrigtsen fra Mascot BK og bronse gikk til Vigdis Sørensen fra Veitvet Seniorbowling. Slik ble topp 6 i klassen DC:

DOBBEL

Herrer A

For klassen HA var det Espen Bangshaug og John Fossum fra Briskebyen BK som ble Norgesmestre, sølv gikk til Rune Feirud og Halgeir Ludvigsen fra Munken BK og bronse gikk til Per Eivind Fjordheim og Eirik Borgersrud fra Red Crown BK. Slik spilte de:

Herrer B

For klassen HB var det Frank Bangshaug og Ove Osgjelten fra Elverum BK som ble Norgesmestre, sølv gikk til Stein Roger Holdal og Ingar Gabrielsen fra Polar Team BK og bronse gikk til Hans Harald Nilsen og Rune Johansen fra Fredrikstad BK. Slik spilte de:

Herrer C

For klassen HC var det Eddy Nygaard og Øystein Eriksen fra Veitvet Seniorbowling som ble Norgesmestre, sølv gikk til Odd Gunnar Kaspersen og Thore Liberg fra Bekkelaget BK og bronse gikk til John Rubach og Valter Jakobsen fra Blue Strike BK. Slik spilte de:

Damer A

For klassen DA var det Åse Asbjørnsdatter Dreyer og Trude Nilsen fra Munken BK som ble Norgesmestre, sølv gikk til Liv Grete Rundhaug og Tove Walstad Fosseide fra Trondheim BK og bronse gikk til Sofie Bengtsson og Mette Hansen fra Fossen BK. Slik spilte de:

Damer B

For klassen DB var det Liv Bråthen og Kari Engmark Lunde fra Frogner BK som ble Norgesmestre, sølv gikk til Inger Holt Løw og Vigdis Sørensen fra Veitvet Seniorbowling og bronse gikk til Marit Kilsti og Heidi Gjessing Gjester fra Red Crown BK. Slik spilte de:

Damer C 

For klassen DC var det kun ett dobbelpar med, og det betyr at Wenche Sæther og ellen Marie Andersen fra Oslo BK ble Norgesmestre i klassen DC. Slik spilte de: