Norge nummer 30 i dobbel distansen for herrer – Døve VM 2023

Publisert 05.08.2023

Norge endte på 30. plass i double for herrer og det ble en betydelig bedre dag på banene for de norske herrene. Både Thore Liberg og Rolf Johan Boysen viste et mye mer stabilt spill med mange gode og like slag.

Det gjorde at det var enklere å få med seg baneendringene og gjøre gode forflytninger. Det gjelder å få til en enkle og repeterbar linje de første seriene til banene begynner å åpne seg. Thore åpnet med 113 og hele 7 åpne ruter, men etter noen tekniske justeringer på sparekastet så ble det mange fylte ruter og flere strike-rekker. Stikkord for et godt resultat er tålmodighet. Thore kjempet hele veien og holdt seg til planen som var lagt. Totalt fikk Thore 1048 i dag. Rolf begynte bra med 209 –men så kom det noen serier med litt for mange tomme ruter, før sparespillet begynte å sitte igjen. Totalt endte Rolf på 1029 noe som er nesten 140 pinner bedre enn første dagen.

Det ble Frankrike som stakk av med gullet i double etter å ha slått Taiwan 3 i finalen. Taiwan fikk også med seg en bronsemedalje sammen med Korea.

I morgen spiller damene våre double. Ifølge programmet er starten kl 10.00 – men signalene fra arrangøren er at de ønsker å starte så raskt som mulig- så det er godt mulig at damene er i gang allerede 09.30 i morgen. De starter på bane 5

Linker

 

Emne: ,