NM Ungdom: Semi-finale ferdigspilt

Publisert 04.09.2021
Redigert 01.12.2021

Etter innledende ble ferdigspilt, fikk spillerne en rask pause før det ble videre til semi-finalen. Fra semi-finalen gikk 4 Eldre gutter, 7 Yngre gutter og 4 jenter videre til finalen på søndag kl. 10:00. Solør er klubben som har flest spillere med videre, med 2 spillere i Eldre gutter, og 3 i Yngre gutter.

Jens Mathiesen fra Solør BK spilte 1309 på 6 serier i semi-finalen, og klatret seg helt opp til første plassen i Eldre gutt klassen, foran Georg Skryten som ligger 52 pinner bak. Dette kan bli en spennende finale!

I Yngre gutter er det også en Solør spiller på førsteplass, nemlig Jonas Dammen. Han har spilt godt gjennom hele mesterskapet, og spilte også inn en serie på 276! Nå ligger han 135 pinner foran Henrik Svartholt som også er fra Solør BK, men det betyr ikke en sikker seier enda. Fra 3-6 plass i finalen ligger det ikke mer enn 68 pinner i mellom de 4 spillerne, så her blir hver kamp og hver rute like viktig.

I jente klassen er det i hvert fall jevnt, ettersom det er ikke mer enn 19 pinner som skiller første og tredje plass. Hanne Buran Spets fra Trondheim BK ligger på første, Vilde Hillestad fra Molde BK ligger på andre, Sanne Ørdal fra Oslo BK ligger på tredje, og Madelen Thorsrudhagen Danielsen fra Molde BK ligger på fjerde plass.

Vi heier på dere alle, og håper dere er klar til å vise oss hva dere kan!

Hvis du sitter hjemme og ikke har hatt muligheten til å følge med på hvert kast fra hallen, så kan du også følge med hjemmefra med hjelp av LaneTalk! Du kan laste ned appen på telefonen og søke opp «Haugesund Bowling & Biljard», eller så kan du trykke på denne linken og følge med fra nettleseren.