Mellomspill 1 og 2 unnagjort

Publisert 05.11.2022

Kvart, Semi, finale og bronsefinale spilles i morgen. Overaskende nok, så er lagene på topp 4 på herresiden fra innledende ikke med videre til kvartfinale.

Skrevet av Martin Træen Remen

Mellomspill 1/Mellomspill damer

I mellomspillet er det de 3 beste lagene i hver gruppe som er med videre. Spillerne begynner å skjønne mer og mer ut av oljeprofilen, så resultatene endrer seg ganske mye, og gårsdagens favoritter blir ikke nødvendigvis de som gjør det best på resterende dager.

 

Mellomspill Herrer gruppe B og D

Her ble det ganske jevnt i forhold til kamp poeng, men Molde H1 ble til slutt slått ut av Solør H3 selv om de hadde lik poengsum. Hvis to lag plasseres likt, vinner det laget som vant flest kamper mot det laget de deler poengsum med. Hvis de begge slo hverandre 1 gang, går det på snitt.

Livestream gruppe B: https://fb.watch/gCEWwhVjdO/
Livestream gruppe D: https://fb.watch/gCEV4ZQFvs/

Mellomspill gruppe A og C

I andre pulje hos herrene som gikk klokken 11:45 var det ett lag som gikk ifra alle andre og tapte bare en av kampene sine, og fikk da en poengsum på 18 av 20 mulige. Cross H1, som består av Adrian Kindervaag, Georg Skryten og Ronny E. Lygre banket inn ett snitt på 230 over 10 serier, som er et ganske solid resultat på ett norgesmesterskap.

Livestream Gruppe A: https://fb.watch/gCEXV6Owda/
Livestream Gruppe C: https://fb.watch/gCEZlvcvzx/

Mellomspill Damer

Hos damene var det Glåmdal D1 som fikk høyeste snitt, og de to høyeste seriene på damesiden i mellomspillet på 243 og 245. På dette laget spiller Ann-Christin Sund Johansson, Grace Kristiansen og Grethe Barbro Bergersen.

Her går da de 3 beste i hver gruppe videre til kvartfinale i morgen klokken 10, som vil si Glåmdal D1, Molde D1, Molde D2, Trondheim D1, Frogner D1 og Drammen Tigers D1.

Livestream Gruppe A: https://fb.watch/gCF1BJeAMl/
Livestream Gruppe B: https://fb.watch/gCE_aJxCic/

 

Mellom spill 2, Herrer

Herrene spilte igjen på kvelden klokken 17:30, og her skal det da avgjøres hvem som er med videre til kvartfinale i morgen.

Det er mange høye serier innimellom, men Solør 1 på 289 som ble det høyeste. Husk at dette er bakers format, så det er ganske imponerende å ligge så nærme en perfekt serie! Solør 1 består av Alexander Beck, Jonas Dammen og Vetle Vålbekken, og de klarte å komme seg videre, selv om de hadde nest lavest snitt i sin gruppe. Her er det hver kamp som teller, og ikke bare totalsummen på pinnefallet.

I andre gruppe var snittet ganske jevnt, med kun 69 pinner som skiller høyeste og lavest snitt. Men det var fortsatt en god avstand fra første og siste plass i forhold til matchplay poeng, med 16 til første og 6 poeng til siste.

 

Livestream Gruppe A: https://fb.watch/gCF4eli1n1/
Livestream Gruppe B: https://fb.watch/gCF2wddXnh/

Det blir da Cross H1, Trondheim H2, Solør H1, Drammen Tigers H1, Verdal H1 og Briskebyen H2 som skal kjempe videre i morgen.

 

Det begynner igjen i morgen klokken 10.

Da spiller damene først sin kvartfinale. I kvartfinalen er det Matchplay, med best av 2 serier. Deretter er det herrene klokken 11, Semifinale klokken 12 og Finale og Bronsefinale klokken 13, med en premieutdeling klokken 13:30.

 

Følg med på linkene under!