Meget spennende finaledag i vente under ECC.

Publisert 30.10.2021

Det ble en spennende dag på banene under kvartsfinalene på lørdagen. Dessverre medførte dagen at vi ikke fikk med alle våre tre utøvere in i siste konkurransedag. Det stoppet litt opp for Jonas så det ble Glenn Morten og Andrea som er de norske håpene under søndag.

Andrea var først ut på formiddagen. Til tross for store forsinkelser allerede før innspillingen (ca 1 time) startet Andrea meget sterkt med 257p og det såg meget bra ut. Men når det nå kun var en spiller per bane så endret seg banene litt annerledes og mye raskere enn forventet å tryggheten fra første serien forsvant raskt sammen med noen splitt i andre serien.
Stabilt igjen i tredje serien og så var det trygghet og bra spill i 4. serien igjen.
Men så kom det noen flere splitt i 5. serien som skapte litt uro. Aggressivt spill 6 serien skapte litt trua igjen og så var det ok avslutning med et par 200 serier som ga Andrea 1658 på kvartsfinalens 8 serier. Andrea er nå på 5. plass med kun 75p til den ettertraktede 4 plassen.
Så det er full fart fra begynnelsen på søndag kl 9.

Gutta kom igang en time forsinket med sin kvartsfinale. Og nå skulle det bli spennende med 16 spillere som alle startet med urethane kuler! Altså ingen som bruker reactive kuler fra start!
Her var det Glenn Morten som startet fantastisk med 289p, mens Jonas slet litt med reaksjon og trygghet i spillet.
Jonas begynte å få bedre kontroll imens GM spilte stabilt på 230+. I tredje serien fikk GM noen problemer men reddet opp serien til 219. Jonas fortsatte med stabilt spill på 210 men var ikke fornøyd med kjeglereaksjonen.
GM fikk ikke helt kontroll på spillet og det var mye opp og ned i de neste seriene med en lav serie i 6. serien som gav grunn til litt mer nerver hos GM.
Samtidig fikk ikke Jonas helt til de store serien men spilte betryggende og stabilt. Men nå begynte det å bli litt ont om tid for at det skulle løsne bland kjeglene for Jonas da han var på 10 plass.
Mend et var mye som begynte å skje i startfeltet. Nå ble det meget tydelig at det var kun urethane kuler på banene og det var fler og fler som begynte å lete etter en reactiv erstatning.
Dette bel meget synlig bland annet for Israels Oron Cohen og Frankrikes Gaetan Mouveroux som begynte å få større problemer enn GM. Oron Cohen hadde 827 på sine først 3 serien men avsluttet dagen med 272p på de siste 2 seriene til 1705p og raste fra en sterk 4. plass ned til en skuffende 10. plass.
Vår franske venn hadde også problem men ikke på samme nivå. han klarte å få avslutte et per serier med strikerekker som gjorde at han klarte 8. plassen. Dessverre medførte dette at Jonas misset topp 8 med 32p.
Glenn morten skiftet taktikk i de 2 siste og fikk en sterk avslutning å er nå på foreløpig 6.plass.
fra 3. plass til 8. plass er det kun 70 poeng så det kommer å blir en fantastisk spennende søndag hvor alle kast blir usedvanlig viktig!