Kjetil’s Minneturnering – TIGERLEKENE 2023

Publisert 18.04.2023

Kjetil’s Minneturnering – Tigerlekene 2023 ble arrangert i Drammen 16.4.23 med 35 deltagere fra 5 klubber; Drammen Tigers, Glåmdal, Sølvkula, Nordstrand og Grenland.  Kjetil Johansen arrangerte de første Tigerlekene i Drammen i 2019, og turneringen er blitt ført videre i hans ånd.

Grenland BK deltok for aller første gang i Tigerleken med to deltagere.  Disse spilte meget godt og kunne sikre seg sitt første napp i den populære Vandrepokalen.

Alle de 35 deltagerne hadde en flott dag i Bowling1 med masse idrettsglede, flotte prestasjoner, pizza og ikke minst besøk av Otto «Sinnasnekker’n» Robsam som er Ambassadør for Tigerlekene og vår egen landslagsspiller og Drammen Tigers-spiller, Viktor Brentebråten Mortensen.  Otto og Viktor stod for premieutdelingen.  Det ble tatt mange selfies og Otto og Viktor skapte god stemning blant utøverne. Hurtigruta Carglass bidro med give aways til deltagerne, noe som var veldig populært.

NBF vil rette en stor takk til Drammen Tigers for et flott gjennomført arrangement.  Neste Tigerleker blir arrangert til høsten på Kongsvinger.