Ingen semifinale for jentene i singel – EYC 2023

Publisert 08.04.2023

Jentene har nå spilt ferdig sine 6 serier i singel-distansen, og ingen av våre jenter er videre til semifinale senere i dag. Også for jentene merkes det skillelinjene henger igjen fra lag-distansen, og at banene ikke tørker opp like fort som de gjorde da.  

Madelen T. Danielsen og Emilie M. Aas begynte for jentene i dag kl.09.00, mens Sanne Ørdal og Jenny Mathiesen spilte kl.13.15. Emilie fikk mye til å stemme i dag, og hadde flere rekker med strike, og spilte 1178. Dessverre var det litt mange åpne ruter, som gjorde at de høye summene ikke kom. Før siste pulje lå Emilie som nummer 4, og kunne gått videre til semifinale om ingen fra andre pulje spilte seg inn. Det holdt dessverre ikke til semifinale, men ble en sterk 7. plass. Madelen slet noe mer på banene i dag, og det ble ingen rekker med strikes. Seriene var også preget av mange åpne ruter, og det var ingen god dag på banene for Madelen. Hun spilte 962 og endte på en 60. plass

Sanne og Jenny fant heller ikke flyten, og begge slet med å få noen rekker. Deres spill var også preget av mange åpne ruter. Snittet generelt for jentene var mye lavere i dag, enn tidligere i mesterskapet. Sanne spilte 1108 og endte på en 21. plass, mens Jenny spilte 1081, som ble en 23. plass.

Resultat:

All-event, jenter

Etter at 18 av 18 serier er spilt har vi 3 av 4 jenter inne blant topp 24. Emilie M. Aas på 9. plass, Sanne Ørdal på 13. plass, Jenny Mathiesen på 14. plass og Madelen T. Danielsen på 48. plass.

Linker: