Første øvelse ut er dobbel

Publisert 11.09.2021
Redigert 21.10.2021

Åpningsseremonien er gjennomført for landene som deltar på EYC 2021, og det gjøres klart for første øvelse i morgen, søndag 12. september.

Som alt annet i dag så ble også åpningsseremonien under dette junior EM’et noe annerledes. I stede for innmarsj til musikk, publikum og andre innslag i bowlinghallen, ble åpningsseremonien gjennomført på hotellet. Hvert land hadde fått sitt bord og på tur ble de presentert. Arrangørlandet Nederland hadde ordnet med diverse konferansierer og og det ble en fin åpningsseremoni. Du kan se åpningsseremonien her: https://www.youtube.com/watch?v=0-itjYqAf-o Norge er å se på 29 minutter og 10 sekunder.

EYC 2021
Bowlinghallen

Dobbel ut først

Den første øvelsen som skal spilles er dobbel. Her stiller Norge med 2 dobbellag i gutteklassen. Gaute Skar-Hovde og Halvar Hagen Nilsen spiller kl.09.00, mens Sander Kastås-Lindstad og Anders Johansen spiller kl.13.15.

Alt av spill kan følges med via youtube. Linken til kanalen finnes her: https://www.youtube.com/dutchbowlingtv

Lanetalk er også tilstede i hallen, den finner du ved å søke opp: Dolfijn Bowling. Alt av resultater havner her: https://bowlingresults.info/eyc/2021/