Finaledagen – Junior NM 2024

Publisert 28.01.2024

Saken oppdateres

Etter at alle hadde spilte sine 6 serier i semifinale var det klart hvem som er videre til dagens finaledag. For yngre gutter er det 6 stk som skal spille, yngre jenter er det 6 stk som skal spille, eldre gutter er det 6 stk som skal spille og eldre jente er det 3 stk som skal spille. 

For klassene med 6 stk så skal det spille klassisk NM-finale med Round Robin format, mens for de som er 3 stk spilles det stegfinale. Den som kåres til Norgesmester er den med høyest totalscore etter innledende, semifiniale og finale, inklusiv bonuspoeng. De som spiller stegfinale er det den som har høyest totalscore etter 2 serier som kårets til Norgesmester.

ELDRE KLASSE

Det er de eldre klassene som er først ut nå kl.09.00, hvor guttene spille RR-finale, mens jentene spiller stegfinale. Resultatene for eldre gutt finner du HER, og resultatene fra steg 1 for eldre jenter finner du HER. Resultatene fra steg 2 for eldre jenter finner du HER.

YNGRE KLASSE

Finalene for de yngre klassene spilles kl.12.00, og her blir det RR-finale for både jenter og gutter. De som er yngre gutt finner du HER, og de som er yngre jenter finner du HER. Resultatene finner du HER.

Linker