Damene ferdigspilt med singel distansen – Døve VM 2023

Publisert 04.08.2023

Det gikk ikke helt veien for de norske damene i singel distansen. Trude Nilsen åpnet bra med 192, men så ble det noen serier med flere tomruter og hun endte til slutt med 934 og en 49. plass. Ine Lorentsen brukte litt lenger tid på å komme inn i spillet og finne en trygg linje. Også her ble det litt for mange tomruter til å kunne hevde seg i toppen. Hun avsluttet bra med 192 og endte totalt på en 44 plass med 962.

Begge spillerne viste til tider bra spill og har gode muligheter for å øke resultatene. Scoren var generelt lavere blant damene og det er kun 65 pinner opp til topp 24 (1027). Nå ser damene fremover mot double på søndag, der det er gode muligheter for en bra plassering. Det ble Adelia Naomi Yokoyama fra Singapore som vant damenes singeløvelse. Hun slo Sun Ok Park fra Korea i finalen. Bronsen medaljene gikk til Seon Sil Heo fra Korea og Satu Kristiina Lintula fra Finland.

I morgen er det klart for herrenes double. Thore Liberg og Rolf Johan Boysen spiller i pulje A som starter kl 09.00. De starter på bane 24

Linker

 

Emne: ,