Serierunde 9

13. feb. 2017 16:57 av Norges Bowlingforbund

Bare Munken BK har en teoretisk mulighet til ta medalje i herrenes avdeling i Macronligaen, bortsett fra de 3 som ligger øverst.

Damer

Frogner Bk vant kampen de spilte tidlig i uka mot Glåmdal BK. 11-1 og selv om Solli BK vant begge sine kamper mot Glåmdal Bk og Brage BK leder Frognerjentene serien med 3 poeng og med 1 kamp mindre spilt. De har nå full pott på alle sine kamper i denne sesongen!

Fyllingen BK tok turen over til østlandet - Kongsvinger, Larvik og Drammen. De tok en overbevisende seier mot Glåmdal BK. 11-1 ble sluttresultatet og de fikk 2 verdifulle poeng inn i sluttspurten på ligaen.
Larvik BK ble for tøffe for vestlendingene og vant kampen 8-4, og det samme ble Brage BK som fikk marginene med seg da kampen endte 7-5.


Herrer

Frogner Bk fikk besøk av Glåmdal BK som er på medaljejakt og allerede etter 2 serier hadde Glåmdal BK innkassert seieren. De ledet 7-1 og tok det litt for rolig i siste serie der de tapte 4-0. De vant kampen 7-5 og tok 2 svært viktige poeng.
Dagen etter skulle de møte Brage BK på hjemmebane, og som mot Frogner BK var kampen punktert etter 2 serier. Sean Michael Hustveit avsluttet kampen med å spille 300 og de vinner kampen 10-2.

De 2 trønderske lagene tok en togtur opp til Mo i Rana for å møte hjemmesterke Rana BK. Mot Munken BK åpnet hjemmelaget litt gavmildt og etter 2 serier ledet Munkene 6-2. Alle marginene ble med Rana BK i siste serie som sørger for at kampen ender 6-6.
Trondheim BK skulle spille mot Rana BK dagen etter. Serielederne hadde problemer i startfasen, men tok seg litt inn igjen. Det holdt derimot ikke og Rana BK ga TBK sitt 2. tap for sesongen med 7-5.

Brage BK fortsatte ferden på søndag med å møte Solør BK. Solungene var nådeløse og vant kampen etter 2 serier. De fastsatte resultatet til 10-2 og er nå likt med serieleder TBK og Glåmdal BK i toppen.