Invitasjonen til Sommerleir 2013 er klar

29. mai 2013 00:00 av Per Iversen

Opplegget for årets sommerleir for juniorer er nå klart. Det meste er identisk med tidligere år; men en ny "godbit" er på plass i løpet av leiren: 30. juni - 5. juli

Årets Sommerleir for juniorer, (primært 12 til 18 år), vil også i år arrangeres av Veitvet Bowling Senter, i samarbeid med NBF.

Opplegget vil langt vei følge tidligere år; men i år er det med glede at vi kan informere om at det vil bli lagt inn et besøk hos Olympiatoppen. (Planen er en omvisning på det flotte fasilitetene på Sognsvann, pluss et foredrag om kosthold/grunntrening.)

I tillegg til dette vil det bli masse spill og en del teori på bowlingsenteret på Veitvet - basert på inndeling i grupper etter ferdighetsnivå.

Trener/lederapparatet er meget godt kvalifisert, og deltakerne vil være i de beste hender - både på og utenfor banene! (Det vil selvsagt også denne gang bli diverse sosiale aktiviteter: natursti, grilling, bading etc)

I 2012 var det over 50 deltagere, og NBF håper på en økning i år - dette er spennende, morsomme og nyttige dager for fremtidens bowlingspillere!

Skulle det være noen spørsmål; vennligst ta kontakt med Trygve Halvorsen, kontaktinformasjon fremgår av vedlagte invitasjon. (Se link nedenfor.)


http://www.bowling.no/dokumenter/?Id=3814