• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Øyvin Kulseng spilte best i dagens start i Norwegian Open by Brunswick

Øyvin Kulseng spilte best i dagens start i Norwegian Open by Brunswick

Av Erik Garder / 2021-10-11

Øyvin spilte godt i dagens eneste start. Med resultatet 1367 som bare er 7 poeng bak Glenn Morten som leder, gikk han rett inn på en fin 3. plass hittil. Han startet rolig med 631 på de 3 første seriene, og avsluttet veldig bra med 736 etter å ha spilt seriene 257 – 258 og 221.

17 spillere spilte denne starten, og kun en spiller til spilte over 1200. Guttorm Bjørøen spilte 1209 hvor han hadde 4 av 6 serier over 200.

Nå går NO inn i en spennende uke som avsluttes med den store finalen søndag 17. oktober. Det blir en rolig dag i morgen, men fra og med onsdag begynner alle de gode utenlandske spillerne å stille til start. Onsdagsstarten har spillere fra Sverige, Nederland og Tsjekkia, og her dukker det opp landslagsspillere som har vist storform i sommer og nå i høst. Her har norske spillere både mulighet til å se de spille, men også spille sammen med dem.

www.bowlingres.no