• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  NM for Døve og Hørselshemmede startet igår med 6 serier double.

NM for Døve og Hørselshemmede startet igår med 6 serier double.

Av Erik Garder / 2021-10-09

Trude Nilsen og Anita Navelsaker Jonsson, Trondheim Døves BK vant dameklassen og Stein Erik Wroldsen og Werner Wennerstrøm, Oslo Døves Sp vant herreklassen. Mesterskapet arrangeres av Grenland BK og spilles på Vallø, Vallø Bowling.

Trude Nilsen ble beste damespiller med 1089 og er en av 6 damer som spiller semifinale i dag. 27 poeng bak er Ann -Cathrin Larssen med 1062 og Ine Lorentzen er på 3. plass med 981.

I herreklassen er det Stein Erik Wroldsen som leder klart med 1181 og her er Rolf Johan Boysen, Elverum BK nummer 2 med 1111. Thore Liberg, Bekkelaget BK er på 3. plass med 1101. 8 herrespillere spiller semifinale nå.

www.bowlingres.no