• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Finalistene klare i NM før Døve og hørselshemmede.

Finalistene klare i NM før Døve og hørselshemmede.

Av Erik Garder / 2021-10-09

Semifinalen er ferdigspilt, og 4 dame og herrespillere er klare for RR finale i morgen. Det spilles dobbel runde altså 6 serier.

I dameklassen ledet Trude Nilsen med 27 poeng før dagens spill. Hun spilte også best nå, og øket sin ledelse til 75 poeng til Ann Cathrin Larssen. Trude spilte 1080 med en svak siste serie, mens Ann Cathrin spilte 1032. Ine som ikke helt finner ut av spillet beholder sin 3. plass fra i går. Hun spilte 1009 i dagens semifinale. Hildegunn Teigen, Stavanger Døves IF ble siste spiller til finalen. Hun spilte 924 og må spille veldig bra i finalen for å kunne avansere.

I herreklassen ble Thore Liberg, Bekkelaget BK dagens store spiller med 1262. Med det resultatet tok han over ledelsen, og leder med 86 poeng til Stein Erik Wroldsen som hadde ledelsen. Han spilte 1096. Thore har 2363 og Stein Erik 2277. Rolf Johan Boysen falt ned fra 2. plass til 3. plass etter sitt spill på 1092. Han er 74 poeng bak Stein Erik. Kjell Ivar Mesics fra arrangørklubben Grenland BK spilte seg opp til siste finaleplass med dagens nest beste resultat 1113. Han ligger 79 poeng bak 3. plassen, og må helt klart fortsette å spille bra for å ha sjanse på topp 3 plassering.

Det blir helt klart spennende i RR finalen i morgen i begge klasser. Det skal spilles 6 serier, og det er 30 poeng i bonus for seier i hver serie. Da kan det gi store utslag med å spille godt mot den rette.

RR finalen begynner klokken 10:00 i morgen. På bildet er 2 av medaljekandidatene.

www.bowlingres.no