• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Børre Rosenkilde best i tirsdagens kveldsstart

Børre Rosenkilde best i tirsdagens kveldsstart

Av Erik Garder / 2021-10-13

Det ble ikke det helt store spillet i starten tirsdag kveld, da kun 2 spillere passerte 1100 grensen. Børre Rosenkilde ble best med 1129. Hans 3. serie på 232 ble puljens beste. Runar Almestrand ble nest best med 1113. Også han hadde sin beste serie i nummer 3, 212.

I dagens 2 starter er det ikke bare norske, men også spillere fra Sverige, Nederland og Tsjekkia. Alle 3 spillerne som kommer fra Nederland spiller på landslaget, og de har hevdet seg veldig bra på EBT Touren. Mark Jacobs spilte 2 300 serier på Malta i sommer, og Jord van Weeren spilte 300 i EBT Brunswick Open i begynnelsen av oktober. Han er i tillegg coach for flere av Nederlands landslag. Her vil det helt klart bli mye bra bowling å se.

www.bowling.no