NM Ungdom 2021 starter i morgen

NM Ungdom 2021

Det er 42 håpefulle ungdom som har samlet seg i Haugesund for å delta på årets norgesmesterskap for ungdom. Det deltar 16 u/26 gutter, 21 u/21 gutter og 4 u/21 jenter.

Første startfelt går kl.09.00 lørdag morgen, etterfulgt av siste pulje kl.12.00. Samtidig som det spilles innledende singel skal også dobbeløvelsene avgjøres etter de først 6 seriene. Her er det to klasser, gutter og jenter. Etter innledende puljer starter semifinalen kl.16.00 hvor alle som går videre tar med seg scoren fra innledende. Søndag avgjøres det hele med RR-finale kl.09.00.

På lørdagen vil Ungbowling sammen med arrangør Rogaland Bowlingkrets arrangere sosialt. Det har blitt en tradisjon at det er et sosialt opplegg på lørdagen. I år er det planlagt minigolf, mat og sosialt, med en egenandel på 100,-. Ungbowling vil også ha stand med salg av sine #UNGBOWLING armbånd og vise frem den nye kolleksjonen med #UNGBOWLING klær. På grunn av forsinkelser har ikke klærne blitt klare til helgen, men de nye klærne kan ses her:

Alle innlegg som legges ut på sosiale medier anbefales å ha med taggen #UNGbowling.